Penhaligon's Artemisia

eau de parfum nőknek 50 ml

7×
Penhaligon's Artemisia eau de parfum nőknek 50 ml
50 ml

Kód: PEH0199 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Penhaligon's Artemisia
50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Penhaligon's Artemisia parfüm leírása

Penhaligon's Artemisia eau de parfum tiszteleg a természetes szépség, nőiesség és elegancia előtt. Tökéletesen támogatja az Ön természetes báját és fesztelen eleganciáját.

  • keleties illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
nektarin, zöld tónusok
Szív
gyöngyvirág, ibolya, jázmin, tea, vanília, zöldalma
Alap
borostyán, pézsma, szantálfa, vanília, zuzmó
Az illat fajtája
orientális

Penhaligon's a márkáról

A Penhaligon‘s egy brit luxus niche parfüm márka, amely 1870 évi létrejötte óta viseli alapítója, William Penhaligon nevét. Ez az angol úr, aki nem volt híján a kreativitásnak és az újdonságok iránti lelkesedésnek, kora jellegzetes pompaszeretetére épített. Első munkája a Hammam Bouquet volt - ami egy törökfürdő és annak atmoszférája ihlette illat.

Ma a Penhaligon‘s márka portfóliójában számos olyan egyedi női és férfi illatot talál, amelyeket különleges helyzetek, szokatlan helyek és varázslatos pillanatok inspiráltak. Közülük a legkeresettebbet, a Blenheim Bouquet illatot 1902-ben, Marlborough hercegnő kérésére a Blenheim Palotában alkották. A Penhaligon‘s másik jellegzetessége a hagyományos üvegcse, mely még mindig az alapító eredeti tervei szerint készül: átlátszó üvegből, dugóval és a nyakán egy hangsúlyos masnival.

A dekadens viktoriánus korban történt alapítása óta a Penhaligon márka a legigényesebb ügyfelek számára egészen napjainkig olyan niche parfümöket alkot, melyek eseményeket mesélnek el és inspirációjukat a váratlan dolgokból merítik.

Értékelés Penhaligon's Artemisia

Új értékelés hozzáadása

4.0
7 értékelés
5
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás