Paul Emilien

Paul Emilien - A francia hagyományok harmóniája a parfümiparban

A Paul Emilien egy viszonylag fiatal francia márka, amely kínálatában megtalálhatóak a niche parfümök, a háztartási illatszerek és az illatos gyertyák is.

 

A márka filozófiájának tekinthető a kiváló minőségű termékek gyártása, Franciaországban a legjobb alapanyagokból, mint például az arany vagy az ezüst. Továbbá a parfümök gyártása során kizárólag a híres francia hagyományokat (haute parfumerie) követhetik, amelyek a híres Grasse kozmetika fővárosában születtek.

A Paul Emilien márkát 2014 - ben alapította az azonos névvel rendelkező parfümtervező. Paul Emilien 1966 - ban született a francia Cevennesben. Már egészen fiatal korától kezdve foglalkozott a képzőművészettel, majd pár évvel később, amikor a jövő termékeiről álmodozott, eldöntötte, hogy szeretne egy saját parfümmárkát. Mint önmagát oktató ember, a saját kis házi laboratóriumában belekezdett az első illatok létrehozásába és párhuzamosan gondolkozott a jövőbeni alkotásainak csomagolásán is. Az átfogó koncepció kigondolásához hozzásegítettek neki a világkörüli utakról szerzett tapasztalatok is. Így jött létre a Paul Emilien márka, amelynek elképzelése illatokat alkotni úgy, mint ahogy a zenész alkotja a harmonikus akkordokat. Illatok, amelyeknek minősége megegyezik a parfümgyártás magas minőségének szabványaival és a csomagolás ugyanolyan luxus, mint a tartalma.

Minden egyes Paul Emilien illatalkotás a magas minőségről és az értékes hagyományok iránti tiszteletről híres, továbbá ezek az illatok nyissák meg a kapukat a luxus világba és az illatos egyensúlyba. A Paul Emilien márka parfümjeinek létrehozásánál az alapanyagok minőségén kívül óriási hangsúlyt fektetnek a kreativitásra, a gyártási folyamatokra és a kiváló csomagolásra is. A Paul Emilien termékek csomagolásának egyedisége az üvegcsék, a kerámia és a dobozok kézzel való gyártásán alapszik, továbbá a művészi értékekkel rendelkező, gyönyörű és eredeti formatervezésen.

Paul Emilien életének minden pillanata egy inspiráció forrása, amelyet az illatalkotásaiban testesít meg és adja tovább. Válasszon a Paul Emilien márka portfóliójában található parfümökből, amelyek igazi francia eleganciával, rafináltsággal rendelkeznek és hagyja magát elvarázsolni az illatok egyensúlyával és a tiszta „haute parfumerie“ hagyományokkal.

Paul Emilien - Az illat eleganciája és az igazi hagyományos francia parfümipar kifinomultsága.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnáljuk, hogy nem találta meg amit keresett. Azonban bízunk benne, hogy széles választékunkból tud olyan terméket választani, ami boldoggá teszi.