Paul Emilien

Paul Emilien - A francia hagyományok harmóniája a parfümiparban

A Paul Emilien egy viszonylag fiatal francia márka, amely kínálatában megtalálhatóak a niche parfümök, a háztartási illatszerek és az illatos gyertyák is.

 

A márka filozófiájának tekinthető a kiváló minőségű termékek gyártása, Franciaországban a legjobb alapanyagokból, mint például az arany vagy az ezüst. Továbbá a parfümök gyártása során kizárólag a híres francia hagyományokat (haute parfumerie) követhetik, amelyek a híres Grasse kozmetika fővárosában születtek.

A Paul Emilien márkát 2014 - ben alapította az azonos névvel rendelkező parfümtervező. Paul Emilien 1966 - ban született a francia Cevennesben. Már egészen fiatal korától kezdve foglalkozott a képzőművészettel, majd pár évvel később, amikor a jövő termékeiről álmodozott, eldöntötte, hogy szeretne egy saját parfümmárkát. Mint önmagát oktató ember, a saját kis házi laboratóriumában belekezdett az első illatok létrehozásába és párhuzamosan gondolkozott a jövőbeni alkotásainak csomagolásán is. Az átfogó koncepció kigondolásához hozzásegítettek neki a világkörüli utakról szerzett tapasztalatok is. Így jött létre a Paul Emilien márka, amelynek elképzelése illatokat alkotni úgy, mint ahogy a zenész alkotja a harmonikus akkordokat. Illatok, amelyeknek minősége megegyezik a parfümgyártás magas minőségének szabványaival és a csomagolás ugyanolyan luxus, mint a tartalma.

Minden egyes Paul Emilien illatalkotás a magas minőségről és az értékes hagyományok iránti tiszteletről híres, továbbá ezek az illatok nyissák meg a kapukat a luxus világba és az illatos egyensúlyba. A Paul Emilien márka parfümjeinek létrehozásánál az alapanyagok minőségén kívül óriási hangsúlyt fektetnek a kreativitásra, a gyártási folyamatokra és a kiváló csomagolásra is. A Paul Emilien termékek csomagolásának egyedisége az üvegcsék, a kerámia és a dobozok kézzel való gyártásán alapszik, továbbá a művészi értékekkel rendelkező, gyönyörű és eredeti formatervezésen.

Paul Emilien életének minden pillanata egy inspiráció forrása, amelyet az illatalkotásaiban testesít meg és adja tovább. Válasszon a Paul Emilien márka portfóliójában található parfümökből, amelyek igazi francia eleganciával, rafináltsággal rendelkeznek és hagyja magát elvarázsolni az illatok egyensúlyával és a tiszta „haute parfumerie“ hagyományokkal.

Paul Emilien - Az illat eleganciája és az igazi hagyományos francia parfümipar kifinomultsága.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnos jelenleg a Paul Emilien márka termékei nem elérhetőek.