Parfums De Marly Carlisle

eau de parfum unisex 1,2 ml

Parfums De Marly Carlisle eau de parfum unisex 1,2 ml
Parfums De Marly Carlisle eau de parfum unisex 1,2 ml
Parfums De Marly Carlisle eau de parfum unisex 1,2 ml
1,2 ml
1 600Ft

Kód: PDM0241 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 11. 22., csütörtök
Személyes átvétel
már holnap 2018. 11. 22., csütörtök
Parfums De Marly Carlisle
1,2 ml | 1 600Ft

Parfums De Marly Carlisle parfüm leírása

A Parfums De Marly Carlisle uniszex modern parfüm az életet saját szabályai szerint élő összes független férfi és nő tökéletes illata.

  • fűszeres-fás illat
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • egész napos viseletre

Összetétel

Alap
guajakfa, kardamon, pacsuli
Fej
bergamott, mandarin
Szív
ibolya, jázmin
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Parfums De Marly a márkáról

A Parfums de Marly luxusparfümök az illatszenvedélyéről ismert XV. Lajos korának ihletését hordozzák. Különösen az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot kért a szobájába, és illatos szökőkútjai is híresek voltak.

A 18. században a parfüm Franciaországban a társadalmi rang szimbóluma volt, csakúgy, mint a lovak, melyeknek XV. Lajos, dédapja, XIV. Lajos emlékére szobrot állíttatott. E legendás lószobrokat a Marly-le-Roi nyári székhely parkjában állították fel. A Parfums de Marly egyedülálló parfümök így a francia történelem atmoszféráját rejtik magukban, és teljesen egyedi módon ötvözik a XV. Lajos uralkodására jellemző parfümöket és lovakat.

A Parfums de Marly parfümök a korabeli különleges parfümalkotásoknak adnak tiszteletet, s neveiket a nemes lófajok inspirálták. Vásároljon egy igazán kivételes parfümöt, amely a francia történelem varázsát rejti magában, és merüljön el azon legfinomabb összetevők gazdag eszenciájában, amelyeket már a XV. Lajosnak tervezett, nem hagyományos illatok előállításához is használtak!