Parfums De MarlyCarlisle Eau de Parfum unisex

1×
Parfums De Marly Carlisle Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Carlisle Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
103 180Ft

Spóroljon 10%
125 ml
92 860Ft

Raktáron | 74 288,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: PDM0226
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Merüljön el a frissesség hullámában. Napfényes és ragyogó a Parfums De Marly Carlisle érzéki illat, amely a meleg szantálfa köré épül. Egy csipetnyi vaníliával bolondították meg, így egyszerre nyugtató és gazdag.

  • virágos – gyümölcsös illat
  • az ínyenceknek és a niche illatok kedvelőinek
  • nők és férfiak egyaránt használhatják
  • őszi, téli illat, inkább esti viseletre

Az illat összetétele

A ropogós zöld alma, a melegítő szerecsendió és az aranyszínű sáfrány tiszta, csábító jegyei tárják fel az illatot, amely elegáns rózsába, tonkababba, osmanthusba és a davana illatába torkollik. A parfüm elbeszélését a vanília, a pacsuli és az opoponax rezinoid alapillata zárja.

Az illat története

A parfüm 2015-ben került forgalomba. Ezüstdugóval ellátott, koromfekete üvegben helyezték el az illatot. A Parfums De Marly Harrod's London exkluzív kiadása. A Julien Sprecher által létrehozott Parfums de Marly a Château de Marly életstílusának pompáját eleveníti fel. Tiszteletben tartja a francia virtuozitást, merész kompozíciókkal, amelyek bátran szembe mennek a szokásokkal. A Parfums de Marly egyedülálló élményt teremt, amely a klasszikus és a kortárs közötti lenyűgöző kapcsolatot tükrözi. A 18. század pompája a modern látásmód prizmáján keresztül.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tonkabab, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fűszeres, fás

A Parfums de Marly niche luxusparfümök születését az illatok iránti rajongásáról ismert XV. Lajos uralkodásának időszaka ihlette. Főleg az extravagáns, gazdag összetételű és nagy intenzitású parfümöket kedvelte. Minden nap másik illatot követelt a szobájába, udvarának illatozó szökőkútjai pedig messze földön híresek voltak.

A Parfums de Marly parfümök életre keltik Château de Marly gazdag vendégségeinek és ünnepségeinek szellemét, melyeket a királyi udvar tagjai számára, illetve a magas rangú külföldi vendégek szórakoztatására rendeztek itt. A becsületes kézműves parfümkészítés hagyományaihoz való visszatérésen kívül a Parfums de Marly márka a lóverseny előtt is tiszteleg. XV. Lajos mélységesen rajongott ugyanis a lovakért. A parfümök mindegyike a francia udvarban felfedezett egy-egy különleges ló nevét és karakterét viseli. Így megszagolhatja például Parfums de Marly Herod, Oajan vagy Pegasus illatát.

Valamennyi Parfums de Marly parfüm mélyén ott rejlik a francia történelem varázsa. Merüljön el a legkiválóbb minőségű alapanyagok gazdag eszenciájában, melyeket a parfümkészítés 18. századi aranykorában használtak.