Parfums Café Café-Café Eau de Parfum hölgyeknek

13×
Parfums Café Café-Café Eau de Parfum hölgyeknek
Parfums Café Café-Café Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
6 860Ft

6 860,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CFE0113 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Parfums Café Café-Café
Összetétel

Kellemes, édeskés, nosztalgikus illatot rejt flakonjában a Parfums Café Café-Café Eau de Parfum hölgyeknek. Kissé melengető, virágos tónusainak köszönhetően mégis üde, így alkalmas egész éves viseletre. Ideális választás nappali használatra, minden vidám, élettel teli nőnek.

  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • gyümölcsös-virágos illat
  • édeskés illat

Illat összetétele
A friss citrom, körte és őszibarack tónusai keverednek a bergamottal az első tónusokban. A frissességet a virágokkal teli szív is csodásan kiegészíti. Egy rózsa, jázmin, nőszirom és tubarózsából álló csokorral lep meg, amelyet a rozmaring fűszeres tónusai tesznek különlegessé. A csábító pézsma-vanília kombináció marad meg bőrén a legtovább.

Illat története
A Parfums Café kínálatában rengeteg könnyed, üde illat található. Ebbe a kategóriába tartozik a Café-Café Eau de Parfum hölgyeknek is gyümölcsös-virágos tónusaival. Kellemes, édeskés mégiss egyedi és üde illatot rejt üveg flakonjában. A matt hatású, letisztult flakonban jól látható az illat színe. 1996-ban jelent meg először.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, körte, őszibarack, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin, tubarózsa, rozmaring, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Parfums Café a márkáról

A Parfums Café márka illatai különösen a melengető, keleties érintésük révén kivételesek, amely a relaxálás, a kényelem és a jó hangulat pillanatát nyújtja Önnek. Ez a nagyon vonzó és lenyűgöző illat mindenkire nagy hatást tesz, aki megérzi.

A Parfums Café parfümök szokatlan illatuk mellett, képesek az első látásra is megragadni, mégpedig érdekesen alakított, a kávébab vonalaival ihletett üvegcséikkel.

A Parfums Café márkát 1978-ban alapították, s azóta olyan keleti illatok egyedülálló kollekcióját hozta létre, amelyek világszerte lelkes rajongókkal bírnak. A Parfums Café illatok a maximális kreativitás, eredetiség, ötletesség és egyben játékosság megtestesítői.

A Parfums Café parfümjeit mintha csak azokra az elegáns emberekre szabták volna, akik minőséget és jellegzetes, a Kelet elemeit tartalmazó illatokat keresnek.

Értékelés Parfums Café Café-Café13