Paco Rabanne Olympéa Legendeau de parfum hölgyeknek

17×
Paco Rabanne Olympéa Legend eau de parfum hölgyeknek
Paco Rabanne Olympéa Legend eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Új
80 ml
26 450Ft

Kód: PAR11645 | Raktáron
1

Kosárba téve

Paco Rabanne Olympéa Legend eau de parfum hölgyeknek
| 1 db | 26 450Ft
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 09. 25.
Személyes átvétel
szerda 2019. 09. 25.

Paco Rabanne Olympéa Legend parfüm leírása

Fedezze fel saját báját és szépségét. A Paco Rabanne Olympéa Legend női Eau de Parfum a fennkölt, virágos üdeséget keleties jegyekkel társítja.

  • keleties, virágos illat
  • azoknak a nőknek, akik hangsúlyozni szeretnék a stílusukat
  • az illat Loc Dong parfümőr munkája

Az illat összetétele
Fejillatát a sárgabarack és szilva tengeri sóval alkotott, szokatlan kombinációja alkotja, mely fokozatosan vált át az illatkompozíció szívillatára. Itt virágos jegyekhez társul, melyek felett az átható gyömbérvirág dominál. A Paco Rabanne Olympéa Legend melengető és gurmand alapillata a homok és az ámbra akkordjait a vanília és a tonkabab édességével egyesíti.

Összetétel

Fej
sárgabarack, szilva, tengeri só
Szív
gyömbér virág, virágos tónusok
Alap
borostyán, homok, tonkabab, vanília
Az illat fajtája
orientális

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Olympéa Legend

4.0
10
4
3
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás