Ugrás a fő tartalomhoz

Nyári smink 2017

Válasszon magának nyári arculatot minden helyzethez. Merítsen ötleteket tippjeinkből és bátran kísérletezzen! A remek nyári sminkhez minden készítményt megtalál az oldalunkon.

Nyári smink 2017

2017 nyarának legmenőbb stílusai:

FESTIVAL FUN: Boho-chic style

Próbálja ki a laza hippi stílust és legyen a fesztivál csillaga! A szélfútta hullámos hajhoz és a lágyan leomló népies mintázatú ruhákhoz tökéletesen illik a feketével kihúzott szemmel, barna szemfestékekkel és halványan hangsúlyozott ajkakkal készült természetes smink.

SUMMER IN THE CITY: Electric cool style

A nagyvárosi fények csillogásában a nyomatékos színes szemfestékekkel, rózsaszín ajkakkal és piros arcpirosítóval minden bizonnyal ki fog tűnni a tömegből. Szikrázóan laza hölgyként garantáltan feltűnést fog kelteni.

SUN KISSED: Bare and bronze

Sugárzó bronzos sminkjével szó szerint ragyogni fog a strandon. Sminkjének illik harmonizálnia a tökéletesen lebarnult bőrével. Ne feledkezzen meg a vízálló szempillaspirálról se!

GIRLS NIGHT OUT: The '80s are back

Visszatértek a 80-as évek és velük együtt a vad bulik hangsúlyos sminkjei! A szemhéj külső széléig húzott mindenféle színű csillogó szemhéjfestékek, szemceruzák, dús ajkak és a sugárzó arcbőr újra divatba jöttek. Tökéletes look minden party girl számára!

teljes szöveg szöveg elrejtése