Nuxe Rêve de Miel

lábkrém a nagyon száraz bőrre

Nuxe Rêve de Miel lábkrém a nagyon száraz bőrre
Nuxe Rêve de Miel lábkrém a nagyon száraz bőrre
Nuxe Rêve de Miel lábkrém a nagyon száraz bőrre
75 ml
3 810Ft

Kód: NUX1161 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Nuxe Rêve de Miel A kozmetika leírása

A kiváló Nuxe Reve de Miel krém a tökéletesen ápolja a lábát.

Tulajdonságok:

  • tökéletesen lágyítja és táplálja
  • nyugtatja a bőrt
  • begyógyítja a repedezett bőrt
  • regeneráló hatású

Használata:
Vigye fel a lábaira és gyengéden masszírozza be. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Bőrtípus
száraz és nagyon száraz

Nuxe A márkáról

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.

Értékelés Nuxe Rêve de Miel

Új értékelés hozzáadása

alkalmazás egyszerűsége
kozmetikai minőség
eredménnyel való elégedettség
Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!

Menu