Nivea Men Sensitive

kozmetika szett IV.

Nivea Men Sensitive kozmetika szett IV.
Nivea Men Sensitive kozmetika szett IV.
Kiárusítás
7 090Ft

Spóroljon 39%
kozmetika szett IV.
4 320Ft

Kód: NIV03145 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: Sensitive Shaving Gel 200 ml + Sensitive After Shave Balm 100 ml + Black & White Invisible Anti-perspirant 50 ml + Labello Lip Balm 4,8 g + Cosmetic Bag

db
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 06. 19.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 06. 19.
Nivea Men Sensitive
kozmetika szett IV. | 4 320Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.