Montale Rose Elixireau de parfum hölgyeknek

5×
Montale Rose Elixir eau de parfum hölgyeknek
Montale Rose Elixir eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 37%
100 ml
23 280Ft

Kód: MNT1540 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 07. 16.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 07. 16.

Montale Rose Elixir parfüm leírása
Összetétel

A Montale Rose Elixir gyümölcsös-virágos női parfüm a rózsa jellegzetes illatával. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása egy rendkívül nőies, gyönyörű, tánccal és flörttel teli aroma. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Rose Elixir Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Rose Elixir Eau de Parfum a rózsa delejes illatát a citrusok, eperlevelek, jázmin és narancsligetek virágai által kiváltott vonzerő játékával jeleníti meg. Finoman a borostyán, vanília és pézsma jegyek alkotta vonzó alapillatra épülő aroma. A gazdag illatkompozíció az éjszakát áttáncolni és környezetét pajkosan elbűvölni mindig kész fiatal nő megtestesítője. A rózsa eleganciát és vonzerőt, a citrusok frissességet, a jázmin és a szamóca lágy és vidám édességet, míg az alapillat lenyűgözően kontrasztos szenvedélyt visz bele. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Rose Elixir parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Rose Elixir, amely röviden leginkább gyümölcsös rózsaként írható le, viselőjét nőiességgel és vidámsággal teli, barátságosan flörtölő aurával öleli körül. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen munkája nyomán egy édes, mégis üde parfüm született.

A csábító Elixir Rose Eau de Parfum, amely mesterien játszik a kedvelt rózsa témával, egész évben viselhető, azonban legjobban a melegebb hónapokban érvényesül. Ez egy tökéletes nappali parfüm, amely viselőjének kétséget kizárólag mindig mosolyt csal az arcára, és megbízhatóan kiemeli őt a tömegből. A Montale Rose Elixir örökre megnyeri magának az érzéki, játékos és rendkívül nőies, rózsa és gyümölcs jegyekkel komponált illatokat kedvelő nőket. Ezt az Eau de Parfum kompozíciót minden hölgynek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Rose Elixir esetében gyönyörű, kifejező rózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Rose Elixir - a csábítani és az életet áttáncolni vágyó nők gyümölcsös rózsája.

Összetétel

összetétel
rózsa, eper, pacsuli, borostyán, citrusok, vanília, eperlevelek, mandarin, pézsma, narancsfa virága, jázmin
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Rose Elixir