Montale Aoud Lime Eau de Parfum unisex

2×
Montale Aoud Lime Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Lime Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: MNT1466 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Montale Aoud Lime
Összetétel

A Montale Aoud Lime a különleges oud és a rózsa jellegzetes akkordjaival színezett fás-virágos-fűszeres női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Lime Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Lime parfüm központi illatkompozíciója, az aquilaria fának a fája, másként sasfa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh. Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

Az elegáns és egzotikus Aoud Lime Eau de Parfum lenyűgöző tolmácsolásban tárja elénk az agarfa és a virágok királynőjének tekintett rózsa közkedvelt párosát. Gazdag és mérhetetlen harmóniában kapcsolódnak egymáshoz. Ám ez a rendkívül jól sikerült parfüm ettől sokkal többet kínál. A pakisztáni hegyek hihetetlenül értékes oudjának érzékiségét és fennköltségét, a Montale Aoud Lime illatkompozíciójában, az indiai rózsa és az olasz írisz akkordjai felüdítik és lágyítják is egyszerre. A melengető alapillatban szantálfa egyesül a sáfránnyal pikánsan árnyalt pacsulival. A gazdag aroma lélegzetelállító, lenyűgöző és már-már hihetetlenül érzéki.

Az Aoud Lime eleganciával és egzotikummal teli lenyűgöző Eau de Parfum nőknek és férfiaknak egyaránt tökéletesen jól áll. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan parfümöt alkotott, amely teljesen lenyűgöző és mesterien kiegyensúlyozott kompozícióban mutatja meg az oud lényegét.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Lime parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A melegséget árasztó Aoud Lime legjobban a hűvösebb hónapok nappali és esti viseleteként érvényesül. Az oud és a rózsa illatának különleges megfogalmazású, jellegzetesen keleties kombinációját kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aoud Lime alkotást mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és szívesen adja át magát a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Lime esetében csillogó telten sötét szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Lime - az oud érzékisége és fennköltsége egy elegáns, egzotikus és teljesen zseniális kompozícióban.

Összetétel

összetétel
rózsa, agarfa, borostyán, sáfrány, szantálfa, pacsuli, nőszirom
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Lime2