Montale Aoud Forest Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aoud Forest Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Forest Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 900Ft

Spóroljon 24%
100 ml
29 200Ft

29 200,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1490 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Montale Aoud Forest
Összetétel

A Montale Aoud Forest a különleges oud tengeri aromákkal gazdagított jellegzetes akkordjaival színezett üde női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Forest Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Forest parfüm központi illatkompozíciója, az aquilaria fának a fája, másként sasfa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh. Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A rendkívül kreatív Aoud Forest Eau de Parfum teljesen új megfogalmazásban tárja elénk a frissítő illatot. A parfüm nyitánya maga a tengerparti nyár. A citrom és a grapefruit citrusos üdeségével aláfestett tengeri jegyeket a rozmaring és a gyömbér aromás akkordjai teszik teljessé. Az illat élénkítő vizes kibontakozását a nyári napfényben fürdőző zöld erdő követi. A fás jegyeket érzéki pézsma, és az alkotó által olyannyira kedvelt rózsa lágyítja és kapcsolja be a gazdag illatkompozícióba.

Az Aoud Forest művészien egyensúlyoz a frissesség és a teljesség között, és így egy rendkívül eredeti nyári illat, és az agarfa keleties témájának egy teljesen új feldolgozását jelenti. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan parfümöt alkotott, amely mesterien kiegyensúlyozott, teljesen szokatlan, ugyanakkor a zöld jegyekkel harmonikus kombinációban jeleníti meg az oud illatát.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Forest parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Játékossága, könnyedsége és frissessége miatt az Aoud Forest leginkább a melegebb hónapok nappali parfümje. A szokatlan üde parfümöket, és az oud illatát eredeti megfogalmazásban kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aoud Forest parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szívesen adják át magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Forest esetében aranyosan csillogó sötétbarna szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Forest - a tenger illatából született erdő.

Összetétel

összetétel
rózsa, citrom, agarfa, ámbra, tengeri tónusok, gyömbér, pézsma, rozmaring, grapefruit
Az illat fajtája
vizes, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Forest1