Ugrás a fő tartalomhoz

Mense

Mense

A Mense márka bemutatja modern férfiak számára készült, sallangoktól mentes kozmetikumait. A termékek összetétele tökéletesen megfelel a férfiak bőre és haja egyedi igényeinek. A készítmények mindenről gondoskodnak, a táplálástól kezdve a külső hatásokkal szembeni védelemig.

 

A Mense férfikozmetikumok azoknak az uraknak készülnek, akik tisztelik a testüket, és minden nap legalább néhány percet szeretnének az ápolására szánni. A kompakt és praktikus Mense termékek segítségével könnyedén megalkotható egy mindennapos rutin, amely látható eredményeket hoz. A férfiak szükségleteinek megfelelő, gondosan válogatott és hatékony hatóanyagok táplálják, megvédik és egészséges megjelenésűvé teszik a bőrt és a hajat.

Mit képvisel a Mense? Gondoskodást önmagunkról, testünk tiszteletét és ápolását. Ápolja Ön is testét olyan termékekkel, mint a tengeri moha kivonatát tartalmazó, frissítő tisztítóhab, az SPF 20-as arcvédő krém, a retinolos ránctalanító és liftinghatású szérum, vagy a lenolajas, nyugtató aftershave. És mivel a Mense márkához nemcsak férfi arcápoló termékek, hanem test- és hajápolók is tartoznak, a portfólióban 24 órás frissességet garantáló dezodort, gyömbéres revitalizáló tusfürdőt és gyömbéres, tápláló, erősítő sampont is találunk.

teljes szöveg szöveg elrejtése