Ugrás a fő tartalomhoz
Memo Tamarindo Eau de Parfum unisex
Memo Tamarindo Eau de Parfum unisex
Memo Tamarindo Eau de Parfum unisex
Fej
bergamott, kardamon, sárga mandarin, narancs
Szív
ananász, jázmin, tubarózsa, ylang-ylang, őszibarack, kókusz
Alap
pacsuli, vanília, benzoin
Az illat fajtájacitrusos, gyümölcsös, virágos

Tamarindót buja vadon szegélyezi, türkizkék vizek veszik körül az őserdőn, és a hegyeken túl. Ezt testesíti meg a Memo Tamarindo Eau de Parfum unisex illata. Az óriási tamarindfák színes papagájoknak adnak otthont, kiáltásaik végig csengenek a dzsungelen, a meleg erdei levegőt pedig elfeledett illat teszik párássá.

  • fűszerekkel, virágokkal teli
  • trópusi hangulatú illat
  • kellemesen üde

Az illat összetétele:
Természetes, trópusi hangulatú kompozíció, melyben a jázminolaj álomszerű eleganciáját élvezhetjük ki. A Guanacaste levelek finoman zöld színárnyalatai a smaragdot idézik, miközben az édes, napfényben fürdő ananász felfrissíti az érzékeket. A bergamott lágyan kíséri az édes, virágos kárdámónt, melyet a vanília vörös ragyogása és a benzoin lágy érintése kísér. A pacsuli hullámok hívogatóan változtatják a szívritmust, de mindig visszatérünk Tamarindóba, ahol a dzsungel nyújt megnyugvást.

Az illat története:
Tamarindo egy jól őrzött titok, egy vidám táj, a boldogság ösvénye, egy napillat. Engedd, hogy e csavargó hangulat vezesse az utazásodat ennek az illatnak köszönhetően. Fedezz fel valami újat, és indulj útnak az új kalandok felé. Az óriáspókok és a boldog gyíkok között az érzés mámorító illatot áraszt.

MemoTamarindo Eau de Parfum unisex

75 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MEM00867