Max Factor Skin Luminizer Miracleélénkítő make-up

3×
Max Factor Skin Luminizer Miracle élénkítő make-up
Max Factor Skin Luminizer Miracle élénkítő make-up
Ingyenes kiszállítás
árnyalat 55 Beige 30 ml
2880Ft

Kód: MXF1526 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 01.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 01.

Max Factor Skin Luminizer Miracle termékleírás
Tulajdonságok

A ragyogó, üde és egységesített arcbőr a legszebb. Pont ilyet varázsol Önnek az apró gyöngypigmentekkel dúsított Max Factor Skin Luminizer Miracle világosító smink. Tartalmaz még a VitaNiacin komplexet, amely a B és E vitaminnal, valamint a bőrpuhító glicerinnel karöltve alapos arcápolást nyújt.

Tulajdonságai:

  • közepes fedőképességével egységesíti az arcbőrt, és elfedi az apró hibákat
  • az apró gyöngypigmentek fényt és üde, pihent megjelenést kölcsönöznek az arcbőrnek
  • a krémes textúra könnyen alkalmazható és hydratál
  • A VitaNiacin ápolja az arcbőrt, és rugalmasságot ad annak

Összetétele:

Hogyan használjuk:
Sminkecsettel, szivacsos applikátorral vagy ujjaival hordja fel a sminket az arcára, majd alaposan dolgozza el Magasabb takaráshoz rétegezze helyileg, szükség szerint.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Közepes
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Hatás
élénkítő

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Skin Luminizer Miracle