Max Factor Miracle Veil bőrvilágosító púder

Max Factor Miracle Veil bőrvilágosító  púder
Max Factor Miracle Veil bőrvilágosító  púder
4 g
3 410Ft

85 250,00Ft / 100 g, áfával
Kód: MXF02326 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 04. 16.

Leírás Max Factor Miracle Veil
Tulajdonságok

Készüljön fel a bókokra, élvezze a ragyogó és selymesen lágy arcbőrét egész nap. A Max Factor Miracle Veil highlighter porpúder egy olyan vékony, finom, átlátszó filmet hoz létre az arcon, ami úgy szívja magába a zsírosságot és a csillogást, hogy közben nem szárítja azt ki. Észrevehetően javítja az arcbőr szerkezetét, ugyanakkor nem ül be a finom vonalakba és ráncokba. Csökkenti a pórusokat, elfedi az apró hibákat és finoman világosítja az arcbőrt.

Tulajdonságai:

  • mattá tesz az arcbőrt és megszünteti a nem kívánt ragyogását
  • élénkíti az arcot és biztosítja az üde megjelenést
  • csökkenti a pórusokat és elfedi az apró hibákat
  • nem ül be a vonalakba és a ráncokba
     

Alkalmazása:
Először szórjon a fedélbe egy kicsi púdert. Finoman mártsa bele az ecset végét a púderbe és a fedélhez ütögetve porolja le róla a felesleges púdert. Hordja fel az ecsetet körkörösen mozgatva a porpúdert az arcára. A T-zónán kezdje el a műveletet. A homlokától az álla felé haladjon, közben ne hagyja ki az orrát sem. Ezután a homlokától a hajvonal felé haladjon az ecsettel.Tulajdonságok

Hatás
élénkítő
Alapozó árnyalata
medium

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Miracle Veil