Max Factor Miracle Glowkrémes élénkítő készítmény

Max Factor Miracle Glow krémes élénkítő készítmény
Max Factor Miracle Glow krémes élénkítő készítmény
árnyalat 10 Light 11 g
3040Ft

  • Max Factor Miracle Glow krémes élénkítő készítmény
  • Max Factor Miracle Glow krémes élénkítő készítmény
Kód: MXF02022 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Max Factor Miracle Glow termékleírás
Tulajdonságok

Csupán két lépés kell hozzá, hogy az arcbőre tökéletesen egységes és szépen ragyogó legyen. A Max Factor Miracle Glow Duo krémes highlighter a könnyen kenhető korrektort és a highlightert kombinálja. A korrektor elfedi az arcbőr hibáit, a highlighter pedig üde és kipihent megjelenést kölcsönöz neki.

Tulajdonságai:

  • a krémes korrektor egységessé teszi az arcbőrt és elfedi a hibáit
  • a highlighter üdévé és kipihentté teszi az arcbőr megjelenését
  • krémes textúrája könnyen felhordható
  • gátolja a túlzott mennyiség felhordását
  • mindkét termék szükség szerint jól rétegezhető

Alkalmazása:
A korrektort a szemkörnyékre és helyileg azokra a helyekre alkalmazza, melyek magasabb fedést igényelnek. A highlightert olyan helyekre vigye fel, melyek természetesen visszaverik a fényt, mint például az arccsont és az orr. Szivacsos applikátorral vagy az ujjával hordja fel.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
élénkítő

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Miracle Glow