Max Factor Lasting Performance make-up fixáló spray

3×
Max Factor Lasting Performance make-up fixáló spray
Max Factor Lasting Performance make-up fixáló spray
100 ml
1 910Ft

1 910,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MXF02230 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 06. 22.

Leírás Max Factor Lasting Performance

A Max Factor Lasting Performance smink fixáló spray nélkülözhetetlen segítőtárs, amely garantálja, hogy sminkje néhány óra eltelte után is tökéletese lesz.

Tulajdonságai:

  • 8 órán át fixálja a sminket
  • megakadályozza a smink elkenődését
  • hibátlan és állandóan üde megjelenést biztosít

Összetétele:

  • uborka-kivonat – nyugtatja az arcbőrt

Hogyan használjuk:
Használat előtt alaposan rázza fel, majd permetezze rá sminkelt arcára. Hagyja szabadon megszáradni, és szükség esetén bármikor ismételje meg alkalmazását.

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Lasting Performance3