Max Factor Honey Lacquerlakk az ajkakra

1×
Max Factor Honey Lacquer lakk az ajkakra
Max Factor Honey Lacquer lakk az ajkakra
árnyalat Honey Rose
2550Ft

Kód: MXF1925 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 09.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 09.

Max Factor Honey Lacquer termékleírás
Tulajdonságok

A Max Factor Honey Lacquer ajaklakk extra fényes hatást eredményezve hihetetlen telt színnel hangsúlyozza az ajkait, hogy azok teljesen ellenállhatatlanok legyenek.

Tulajdonságai:

  • hangsúlyosan színes, szinte lakkozott megjelenést ad az ajkaknak
  • telten pigmentált, magas fényű hatást hoz létre az ajkakon
  • nem hagy ragacsos érzetet az ajkakon és nem szívódik fel
  • hidratálja és rugalmassá teszi az ajkak bőrét
  • az applikátor tökéletesen megrajzolja az ajkakat

Alkalmazása:
Hordja fel finom mozdulatokkal, egyenletes rétegben a lakkot és töltse ki vele az ajkak teljes felületét.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Honey Lacquer