Max Factor Facefinity All Day Flawless tartós korrektor

Max Factor Facefinity All Day Flawless tartós korrektor
Max Factor Facefinity All Day Flawless tartós korrektor
árnyalat 010 7.8 ml
1 400Ft

1 400,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF03006 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás Max Factor Facefinity All Day Flawless
Tulajdonságok

A Max Factor Facefinity All Day Flawless tartós korrektor elfedi a sötét szem alatti köröket, bőrhibákat, és az arcbőr tónusait is egyesíti. Egyszerűen felivehető, könnyed textúrájú korrektor, amely megbízható, egésznapos tartást biztosít. Selymesen simává teszi arcbőrét, és könnyed, jól építhető fedést biztosít.

Tulajdonságok:

  • csökkenti az elszíneződések, és bőrhibák láthatóságát
  • könnyen felvihető, és eldolgozható textúra
  • egyesíti az arcbőr színárnyalatait
  • egésznapos fedést biztosít
  • nem nehezíti el az arcbőrt
  • világosítja az arcbőrt
  • elfedi a sötét köröket
  • természetes hatású

Összetétel:

  • Flexi-hold™ - természetes fedést biztosít

Használata:
Vigye fel a korrektort vékony rétegben közvetlenül az érintett helyre.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Fedés alapján
Közepes
Hatás
hosszantartó, korrekciós

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Facefinity All Day Flawless