Max Factor Facefinitysminkalap a make-up alá

2×
Max Factor Facefinity sminkalap a make-up alá
Max Factor Facefinity sminkalap a make-up alá
SPF 20 30 ml

Kód: MXF1504 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Max Factor Facefinity termékleírás
Tulajdonságok

Bármelyikünknek lehet hibátlan, bársonyos az arcbőre! A Max Factor Facefinity All Day Flawless smink alapozó kisimítja a finom ráncokat, hidratálja a bőrt, és tökéletesen előkészíti azt a sminkelésre. Ezzel meghosszabbítja annak tartósságát és biztosítja hosszan tartó, tökéletes megjelenését.

Tulajdonságai:

  • hidratáló összetétele révén táplálja és felületén kisimítja az arcbőrt
  • lehetővé teszi, hogy a smink az arcbőrhöz simuljon, és meghosszabbítja annak tartósságát
  • bársonyos megjelenést ad az arcbőrnek
  • könnyedén egységesíti az arcbőr tónusát
  • csökkenti a pórusok láthatóságát

Hogyan használjuk:
Az alapozó bázist tiszta arcbőrére hordja fe, és alaposan dolgozza el. Ezután, a megszokott módon alkalmazza a sminket.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Facefinity