MarvisCinnamon Mint fogkrém

4×
Marvis Cinnamon Mint fogkrém
Marvis Cinnamon Mint fogkrém
Akció
Spóroljon
1 270Ft

Spóroljon 40%
25 ml
750Ft

Raktáron | 3 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MVI2007
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Az egzotikus fahéjat es a frissítő mentát ötvözi összetételében a Marvis Cinnamon Mint fogkrém. Így a mindennapi, egyébként unalmas fogmosást is érdekes élmennyé teheti. Hatékonyan tisztítják és védig a fogakat és a fogínyt is. Ikonikus, retro csomagolásának és kellemes mentás ízének köszönhetően szinte már legendássá váltak a Marvis fogkrémek.

Tulajdonságok:

  • alaposan és kíméletesen tisztítja a fogakat és a fogínyt
  • megvédi a fogakat a fogkő kialakulása elöl
  • megelőzi a fogszuvasodást
  • frissíti a leheletet
  • ápolja a fogínyt

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű fogkrémet a fogkefére és mossa legalább 2 percen keresztül a fogait.

A Marvis fogkrémek egyedülálló élménnyé teszik a mindennapi fogmosást! Ezeknek a népszerű olasz fogkrémeknek ugyanis szokatlanul szórakoztató íze van, melynek hála, a fogmosás igazán érdekessé válik! Kipróbálhatja például a fahéj, édesgyökér, jázmin vagy gyömbér egyedülálló ízeit!
A Marvis fogkrémek ugyanakor alaposan tisztítják a fogakat és fogszuvasodás, valamint fogkő elleni védelmet is biztosítanak. A fogkrémek egyedülálló retro csomagolása olajfesték tubusára emlékeztet. A Marvis termékpalettája tökéletes szájápolást garantáló szájvizeket, fogkeféket és más hatékony készítményeket is tartalmaz.
A Marvis márkát Firenzében alapították még 1958-ban. Az első Marvis fogkrém dohányosoknak készült és rendkívüli fehérítő hatása, valamint intenzív menta íze miatt vált híressé. A nagy sikert követően a Marvis kínálatában később megjelentek más innovatív ízű fogkrémek is, amelyek szintén rendkívül népszerűek lettek. A Marvis fogkrémek évek során kipróbált, hagyományos módszerrel készülnek, és finom összetételük teli van intenzív frissítő ízekkel!