ManceraCoco Vanille Eau de Parfum hölgyeknek

Mancera Coco Vanille Eau de Parfum hölgyeknek
Mancera Coco Vanille Eau de Parfum hölgyeknek
120 ml
45 220Ft

Raktáron | 37 683,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: MCR0409
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. Az Mancera Coco Vanille eau de parfum megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyisége és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzását.

  • keleties illat
  • virágos illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
őszibarack, kókusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tahiti gardénia, jázmin, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, fehér pézsma, vanília
Az illat fajtája
orientális

A Mancera niche parfümök a Kelet varázsát, a sivatagot, a napot és a felülmúlhatatlan luxust hordozzák magukban. Összetételükben megtalálhatók a legaprólékosabban válogatott drága alapanyagok, például az agarfa, a gyanta, a bőr és hasonlók. A Mancera parfümökkel rendkívül fényűzőnek és különlegesnek érzi majd magát.
A Mancera márkát Al-Athar alapította a Perzsa-öböl egyik legnagyobb parfümházának kezdeményezésére 2008-ban, Párizsban. A Mancera niche parfümöket így kifejezetten a jellegzetes keleties illatok és az arab kultúra szerelmeseinek teremtették.
Kifinomult összetételükön kívül a Mancera niche parfümöket a kivételes minőségű üvegből készült luxus üvegcséi is páratlan alkotásokká teszik. Kényeztesse magát a luxus igazi érintésével, a Mancera niche parfümök eredeti különlegességével!