ManceraAoud Line Eau de Parfum unisex

2×
Mancera Aoud Line Eau de Parfum unisex
Mancera Aoud Line Eau de Parfum unisex
Spóroljon
46 200Ft

Spóroljon 18%
120 ml
37 600Ft

Több mint 5 db a raktáron | 31 333,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: MCR0152
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Fedezze fel az illatot, melyet nem lehet beskatulyázni és ugyanakkor mesteri fokon emeli ki viselője személyiségét. Az unisex Mancera Aoud Line Eau de Parfum a valódi illat, mely lehetővé teszi egyediségének megnyilvánulását.

  • keleties illat
  • fás illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • melengető illat, ideális a hideg időkben

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
agarfa, török rózsa, vanília
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tíkfa, pacsuli, szantálfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
málna, borostyán
Az illat fajtája
orientális, fás

A Mancera niche parfümök a Kelet varázsát, a sivatagot, a napot és a felülmúlhatatlan luxust hordozzák magukban. Összetételükben megtalálhatók a legaprólékosabban válogatott drága alapanyagok, például az agarfa, a gyanta, a bőr és hasonlók. A Mancera parfümökkel rendkívül fényűzőnek és különlegesnek érzi majd magát.
A Mancera márkát Al-Athar alapította a Perzsa-öböl egyik legnagyobb parfümházának kezdeményezésére 2008-ban, Párizsban. A Mancera niche parfümöket így kifejezetten a jellegzetes keleties illatok és az arab kultúra szerelmeseinek teremtették.
Kifinomult összetételükön kívül a Mancera niche parfümöket a kivételes minőségű üvegből készült luxus üvegcséi is páratlan alkotásokká teszik. Kényeztesse magát a luxus igazi érintésével, a Mancera niche parfümök eredeti különlegességével!