MAC Cosmetics Prep + Prime szemhéjfesték bázis

3×
MAC Cosmetics  Prep + Prime szemhéjfesték bázis
MAC Cosmetics  Prep + Prime szemhéjfesték bázis
12 ml
8 150Ft

67 916,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: MAC1406 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább két MAC Cosmetics terméket, és egy ajakrúzst kap ajándékba. Több változat közül választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás MAC Cosmetics Prep + Prime

A szemhéjpúder ezentúl folyamatosan tökéletes maradhat a szemhéján, reggeltől egészen addig, amíg saját kezűleg le nem mossa. A MAC Prep + Prime szemhéjalapozó könnyed géles állaga bársonyos réteggel vonja be a szemhéjakat, kisimítva felületüket. Ráadásul hidratálást nyújt, és tökéletes alapot képez a szemsmink felviteléhez. A különböző szemhéjfestékek tökéletesen a bőrre simulnak, és soha többé nem folynak bele a redőkbe.

Tulajdonságai:

  • könnyű textúrája eggyé válik a bőrrel
  • kisimítja a szemhéj felületét, és kiegyenlíti a finom barázdákat
  • lehetővé teszi, hogy a szemhéjpúder jobban a bőrre simuljon
  • tartósabbá teszi a sminket
  • kíméli a szemkörnyéket

Alkalmazása:
Vigyen fel megfelelő mennyiséget egyenletesen a tiszta és száraz szemhéjra, majd oszlassa el. Ezután vigyen fel szemhéjfestéket a szokásos módon.

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Prep + Prime3