MAC Mineralize Concealerkorrektor sötét karikákra

1×
MAC Mineralize Concealer korrektor sötét karikákra
MAC Mineralize Concealer korrektor sötét karikákra
NW30 5 ml
8640Ft

Kód: MAC1247 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 02. 26.
Személyes átvétel
szerda 2020. 02. 26.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

MAC Mineralize Concealer termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű MAC Mineralize Concealer korrektor az arcbőr minden hibáját elfedi és tökéletes megjelenést ad az arcának.

Tulajdonságok:

  • meggátolja az arcbőr kiszáradását
  • krémes állag
  • könnyen alkalmazható
  • hosszan tartó hatás

Használata:
Vigye fel az ujjával vagy egy praktikus applikátorral az arcbőre különböző hibáira.

Tulajdonságok

Konzisztencia
folyékony korrektor
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
korrekciós

MAC a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Mineralize Concealer