MAC Cosmetics Lip Pencil szájceruza

MAC Cosmetics  Lip Pencil szájceruza
MAC Cosmetics  Lip Pencil szájceruza
árnyalat Cherry 1.45 g
7 180Ft

7 180,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MAC1341 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább két MAC Cosmetics terméket, és egy ajakrúzst kap ajándékba. Több változat közül választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás MAC Cosmetics Lip Pencil
Tulajdonságok

Kiemeli, kitölti és színezi ajkait a MAC Cosmetics Lip Pencil szájceruza. Széles színskálában kapható így biztosan megtalálja bőr színéhez, vagy kedvenc rúzsához illőt. Könnyen felvihető, puha textúra, amely az ajkak körül rajzolására és kitöltésére is tökéletes.

Tulajdonságok:

  • széles színskála minden rúzs és bőr árnyalathoz
  • egyesíti a kontúrceruza és a rúzs funkcióját
  • tökéletesen keretezi és emeli ki az ajkakat
  • magában vagy rúzsszal is viselhető
  • intenzíven pigmentált árnyalatok
  • gyorsan és precízen felvihető
  • kellemes krémes állag
  • egyszerű használat

Használata:
Rúzs előtt vigye fel ajkaira. Óvatosan a ceruza hegyével rajzolja ki ajkai kontúrjait majd töltse ki a ceruzával a teljes ajkat. Ezután vigye fel a rúzst.

Tulajdonságok

Árnyalat
lila

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Lip Pencil