MAC Cosmetics Mini Lipglass ajakfény

1×
MAC Cosmetics  Mini Lipglass ajakfény
MAC Cosmetics  Mini Lipglass ajakfény
árnyalat Oh Baby 2.4 g
4 380Ft

4 380,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MAC03440 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább két MAC Cosmetics terméket, és egy ajakrúzst kap ajándékba. Több változat közül választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás MAC Cosmetics Mini Lipglass
Tulajdonságok

Intenzíven krémes ajakrúzs textúra, és fényes ragyogás akárcsak a szájfénynél. A MAC Cosmetics Mini Lipglass ajakfény igazán egyedi formulája csodásan puhává, és ragyogóvá varázsolja ajkait. Könnyed, jól viselhető formula amely nem tapad, és nem szárítja ki ajkait. Természetes árnyalatok a mindennapi sminkhez.

Tulajdonságok:

  • magában vagy más rúzzsal is használható
  • selymesen simává és puhává teszi ajkait
  • kellemes, könnyed, nem tapadó textúra
  • tökéletesen kirajzolja az ajkakat
  • természetes, ragyogó színek
  • hosszantartó hatás

Használata:
Vigye fel egyenletes rétegben az ajkaira az applikátor segítségével.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Hatás
Hidratálás
Hatás
csillogó

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Mini Lipglass1