L’Oréal Professionnel LuoColor
árnyalat 6,4 50 ml | 2 500Ft

Egy professzionális terméket választott

A megrendelés alapján tudomásul veszi, hogy ez a termék kizárólag szakmai használatra szolgál.

L’Oréal Professionnel LuoColor kozmetika leírása

Leírás:
Tápláló zselés oxidéciós hajfesték, a L’Oréal Professionnel LuoColor friss és ragyogó színeket nyújt rendkívüli hatásokkal. Megtartja a haj természetes szerkezetét, lágy és friss árnyalatokat biztosít. A festék nagyon tartós, az ősz/fehér hajszálak akár 70%-át is takarja és 2-3 árnyalattal világosít.

Összetétel:

  • Gyöngy - nutrigel
  • Nutrishine technológia szőlőmagolaj kivonattal

Alkalmazás:

Elkészítés
Használjon megfelelő védőkesztyűt, legalkalmasabb az egyhasználatos. Kizárólag a speciális Luocolor 25 vol. (7,5%) max. színelőhívót használja. Tartsa be az előírt keverési arányt. A keverő dobozt a keverés után azonnal nyissa ki, a károsodás elkerülése érdekében. Ne használjon fém segédeszközöket.
Használja a LuoColorCream hajfestéket 1:1,5 arányban: 50 ml hajfesték (1 tubus) és a 75 ml Luocolor speciális 25 vol. (7,5%) színelőhívó.
A pasztell árnyalatoknál a következőképpen használja: a LuoColor hajfestéket 1:1,5 arányban: 50 ml pasztell árnyalat hajfesték (1 tubus) és a 75 ml Luocolor speciális 25 vol. (7,5%) színelőhívó, vagy lágyabb árnyalatokért 1:2 arányban, például 50 ml pasztell árnyalat hajfesték (1 tubus) és a 75 ml Luocolor speciális 25 vol. (7,5%) színelőhívó.
A keveréket műanyag tálban vagy shakerben készítse el. Addig keverje, még krémes-zselés állagúvá nem válik.

Alkalmazás és öblítés
Száraz, nem megmosott hajra vigye fel. A hatóidő letelte után emulgáljon. Majd alaposan öblítse le a és mossa meg haját L’Oréal Professionnel PRO ClasssicsColorShampoo samponnal.

Első alkalmazás
Kezdje az alkalmazást a haj hossza mentén a hajvégekig, majd alkalmazza a hajgyökerekre. Hagyja hatni 20 percet. Majd alaposan öblítse le a és mossa meg haját L’Oréal Professionnel PRO ClasssicsColorShampoo samponnal.

Utánfestés vagy első festés hasonló árnyalatú tartós festékkel festett hajon
A szín helyreállításáért tolja ki a hatóidőt 5 perccel. Abban az esetben, ha az előző színárnyalat kifakult, tolja ki a hatóidőt 10 perccel. Abban az esetben, ha az előző színárnyalat nagyon kifakult vagy árnyalatot vált, automatikusan tolja ki a hatóidőt.

Pasztell árnyalatok
A pasztell árnyalatokat minden esetben szőkített hajra kellene alkalmazni, a felvivő flakon segítségével a könnyebb használat érdekében. Bizonyosodjon meg róla, hogy a szőkítés egyenletes az egész hajon és megfelelő a kiválasztott pasztell árnyalathoz. A hatóidő 5-10 perc, amely a kívánt árnyalat intenzitásától függ.

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.