L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim szemhéjtus

3×
L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim szemhéjtus
L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim szemhéjtus
Spóroljon
2 895Ft

Spóroljon 27%
árnyalat Intense Black 7 g
2 110Ft

30 142,86Ft / 100 g, áfával
Kód: LOR0690 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
25% kedvezményben részesül a L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA és essie márkák termékeire, ha 6 500 Ft felett vásárol az említett márkáktól. A kosarában adja meg a 25mix kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 18.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 18.

Leírás L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim
Tulajdonságok

Hangsúlyozza tekintetét és tegye kifinomulttá megjelenését precíz sminkeléssel. A szemhéjtus toll kiemeli szemei tökéletes formáját és hangsúlyozza természetes szépségüket. Vékony hegyével egyetlen mozdulattal hibátlan szemvonalat rajzolhat magának. Fedezze fel azt a varázslatot, amely képes a szemeinek tökéletes vonalat adni. Ön is meg tudja rajzolni őket úgy, hogy teljesen professzionálisan nézzenek ki.

Tulajdonságai:

  • rendkívül pontos szemvonal készíthető vele
  • 0,4 mm vastagságú hegye könnyebb és gyorsabb eredményt garantál
  • ideális formája kényelmes fogást biztosít
  • egyetlen mozdulattal alkalmazható
  • különlegesen precíz smink készítésére is alkalmas
  • intenzíven fekete árnyalat

Alkalmazása:
Finom mozdulattal rajzolja meg a szemvonalat a L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim szemhéjtus tollal a felső szemhéjára a szempillák mentén és hagyja megszáradni.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Konzisztencia
filces szemhéjtus
Hatás
matt

L’Oréal Paris a márkáról

L´Oréal Paris kozmetika | L´Oréal Paris valószínűleg a legismertebb kozmetikai márka Franciaországban és a világon is. A kezdetei az 1907 - es évbe nyúlnak vissza, amikor a fiatal és ígéretes kémikus, Eugéne Schueller felfedezte a hajfestéshez alkalmas készítményt. Ez a jelentéktelennek tűnő termék adta az ötletet a többi laboratóriumi vizsgálathoz, melyek teljesen új és még jobb termékeket eredményeztek, melyek a női testre készültek. L´Oréal Paris különböző központokat hozott létre több világvárosban. Mára már a L´Oréal Paris márkanév alatt krémeket, hajkészítményeket, parfümöket, make - up - okat és még sok más terméket érthetünk.

Értékelés L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim3