LoeweSolo Mercurio Eau de Parfum uraknak

Loewe Solo Mercurio Eau de Parfum uraknak
Loewe Solo Mercurio Eau de Parfum uraknak
Új
Spóroljon
43 430Ft

Spóroljon 18%
100 ml
35 550Ft

35 550,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LOW01004 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
LOEWE Solo női parfüm 7,5 ml-es utazó kiszerelésben az ajándék minden rendeléshez a LOEWE márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Loewe Solo Mercurio
Összetétel

Bizonyítsa be önmagának és környezetének is, hogy energiája szinte kimeríthetetlen! Soha ne álljon meg, lépje át saját határait és küzdjön le minden kihívást. A férfi Loewe Solo Mercurio Eau de Parfum ebben is elválaszthatatlan társa lesz.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • azokon a férfiakon bontakozik ki a legjobban, akik mernek önmaguk lenni
  • az eredeti illat új interpretációja

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
narancsfa virág, gólyaorr, dohány, pézsma, levendula, fügefa levél, borostyán, kardamon, édesgyökér, mandarin
Az illat fajtája
aromás

Loewe a márkáról

Ismerkedjen meg a spanyol LOEWE márkával.

A LOEWE illatok szó szerint a természetből született művészi alkotások. A Spanyolországban készült LOEWE parfümök természetesek, eredetiek és minőségi, nagy töménységű természetes olajok találhatók bennük.

A LOEWE márka történelme még 1846-ban kezdődött Spanyolországban. 2013-ban Jonathan Andersont, aki generációja egyik legkiválóbb divattervezője, nevezték ki a LOEWE művészeti igazgatójává. Ezzel a márka életében olyan az új fejezet kezdődött, amelyben a mesterség, a lüktető spanyol életstílus, valamint a divathoz való intellektuális, ugyanakkor játékos hozzáállás játssza a főszerepet.

A márka számára Jonathan által alkotott első LOEWE illat a LOEWE 001 nevet viseli. Núria Cruelles, a LOEWE-ház vezető parfümőrének közreműködésével született. Innovatív, mégis lágy illatkompozícióját ugyanaz a frissesség, sokszínűség és vitalitás jellemzi, mint magát a Jonathan által vezetett LOEWE márkát.

Tanulmányozza át a LOEWE parfümök széles kínálatát és próbálja ki a legközkedveltebb illatok valamelyikét. Ilyen például a férfiak számára készült, friss citrusos jegyeket hordozó LOEWE Solo, a fás és fűszeres illatú férfi LOEWE Solo Cedro Eau Eau de Toilette, vagy a LOEWE 7 Anonimo Eau de Parfum, amelyben a tömjén és a bőr lenyűgöző jegyei bújnak meg. A hölgyek viszont a LOEWE Aura vagy a vonzóan fás LOEWE 001 parfümökben fedezhetik fel a hozzájuk illő illatot.

Értékelés Loewe Solo Mercurio