LancômeLa Base Pro sminkalap a make-up alá

1×
Lancôme La Base Pro sminkalap a make-up alá
Lancôme La Base Pro sminkalap a make-up alá
25 ml

Kód: LAM0865 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Lancôme La Base Pro
Tulajdonságok

A Lancôme La Base Pro sminkalap meghosszabbítja a smink tartósságát. Tökéletesen egybeolvad a bőrrel és puhává, selymessé és sminkelésre késszé teszi azt.

Tulajdonságok:

  • a sminket tökéletessé teszi az egész nap folyamán
  • kisimítja az arcot és korrigálja a tökéletlenségeket
  • kitölti a ráncokat, így csökkenti azok láthatóságát
  • puhábbá teszi a bőrt és egységessé teszi a bőrszínt
  • könnyen felvihető és elkenhető

Alkalmazása:
Gyengéd mozdulatokkal vigyen fel az arcára egy kis mennyiségű sminkalapot.Ezután folytassa az alapozóval felvitelével.

Notino tipp
A még tökéletesebb külsőért és az alapozó tartósságáért ajánljuk még a sminkalap felvitele előtt a Lancôme Tonique Éclat tonik használatát. Ezután vigye fel az Advanced Génifique szérumot, és amennyiben nincs zsíros arcbőre, az Énergie de Vie kisimító és fényesítő arcápoló terméket is.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme La Base Pro1