LaliqueLes Compositions Parfumées Chypre Silver Eau de Parfum unisex

Lalique Les Compositions Parfumées Chypre Silver Eau de Parfum unisex
Lalique Les Compositions Parfumées Chypre Silver Eau de Parfum unisex
Spóroljon
68 200Ft

Spóroljon 53%
100 ml
31 950Ft

31 950,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAL1125 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás Lalique Les Compositions Parfumées Chypre Silver
Összetétel

Fedje fel az ebben a kifinomult illatban rejlő, értékes kincs titkát. A tisztán férfias, valamint a nőies karizmát is kiemelő Lalique Les Compositions Parfumées Chypre Silver uniszex Eau de Parfum illatában a rózsa, a jázmin és a pacsuli értékes akkordjai elegyednek egymással.

  • bőrös illat
  • mindenkinek, aki különleges illatot szeretne magának
  • nappali és esti viseletre

Az illat összetétele
A Lalique Les Compositions Parfumées Chypre Silver parfüm a bergamott üde illatával bontakozik ki, amely együtt ragyog fel benne a mandarin és az ibolyalevelek édes akkordjaival. Kis idő múlva, amint színre lép a különleges neroli, az illatos jázmin és a csalogató rózsa, az érzékiség gyöngédségbe megy át. Az illatkompozíciót négy bőrös elem, a bőr, a pézsma, a benzoeviasz és a pacsuli zárja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ibolya levelek, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
arab jázmin, török rózsa, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, benzoin, pacsuli, bőr
Az illat fajtája
bőrös

Lalique a márkáról

A Lalique név az ékszerek ragyogását, csodálatos áttetszőségét és a kristályok fényét idézi. Márkává válása előtt az a férfi, mégpedig René-Julese Lalique, a zseniális művész, híres ékszer- és üvegmester viselte ezt a nevet, aki kreatív lendületet adott a márkának.

Lalique 1905-ben nyitotta meg ékszereket és üvegtárgyakat árusító üzletét. Szecessziós és art deco stílusban alkotott. Anyag és formaként egyaránt előszeretettel használta a természetes elemeket. Francois Coty parfümőrt is elbűvölték a munkái, ezért felajánlotta neki a parfümiparban való együttműködést, aminek égisze alatt gyönyörű üvegcsék születtek.

A Lalique márka, annak ellenére, hogy az első saját Lalique parfüm csak 1992-ben jelent meg, mindig is részese volt a parfümkészítés történelmének. A Lalique parfümök mai napig magukon viselik azt az egyedülálló kézjegyet, mely az üvegcse csodálatos designját az illat alkotóelemeinek kivételes minőségével társítja.

Értékelés Lalique Les Compositions Parfumées Chypre Silver