Ugrás a fő tartalomhoz

Kérastase rituálé az otthona kényelméből

Self-care. Legyen szó akár külső vagy belső ápolásról, maga a gondoskodás egy olyan befektetés, amely minden esetben többszörösen megtérül. Erről a munka, az értekezletek és a rohanás állandó körforgásában olykor megfeledkezünk. Ám most megvan minden esélyünk arra, hogy ezt helyrehozzuk. Lassítsunk le egy kicsit és kezdjünk el azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyekre „sosincs idő”. Meditáljunk, tanuljunk, relaxáljunk. Például szépítő rituálék segítségével, amihez máskor, munka után túl fáradtak vagyunk.

A Kérastase szakemberei most 3 olyan különleges otthoni rituálét ajánlanak a figyelmébe, amelyek kényeztetik a hajat és megnyugtatják a lelket.

Méregtelenítő rituálé

Mélyreható megtisztulásra nem csak az elménknek van szüksége. A haj könnyen fakó megjelenésűvé válhat, ha a szennyeződések részecskéi megakadályozzák, hogy az általunk használt termékek hatóanyagai bejussanak a hajrostok legmélyére. Engedjék, hogy hajuk újjászülethessen a Kérastase Fusio Scrub Apaisant mélytisztító peeling, a Kérastase Specifique Masque Hydra-Apaisant nyugtató hatású pakolás és a Kérastase Ultime L'huile Originale tápláló elixír segítségével.

Rituálé vékony szálú hajra

A vékony szálú hajnak egyedi és alapos ápolásra van szüksége annak érdekében, hogy természetes volument és tartást nyerjen. Ha azt szeretné, hogy vékony szálú haja megfelelően táplált és ellenálló legyen, illetve ezzel párhuzamosan dúsabb hatást keltsen, kényeztesse a Densifique rituáléval (Kérastase Densifique Bain Densité samponfürdő + Kérastase Densifique Masque Densité mélyápoló pakolás), majd hajápolási rutinját az extra vékony szálú hajnak tökéletes tartást és hővédelmet biztosító Kérastase Densifique Sérum Jeunesse szérum használatával fejezze be.

Antioxidáns rituálé

Mikor máskor lenne alkalmasabb az agresszív külső tényezőknek kitett hajunk teljes körű regenerálása, ha nem most? A Kérastase Specifique Bain Prévention hajfürdő segít megújítani a fejbőr egészségét és támogatja az új hajszálak születését, a nyugtató hatású Kérastase Specifique Masque Hydra-Apaisant pakolás hidratálja a hajat és az intenzív Kérastase Specifique Aminexil kúra felveszi a harcot a hajhullással és segít csökkenteni a haj sérüléseit. Ez a kombináció védelmet és megújulást biztosít az igénybevett hajnak.