Kallos Oxi

peroxid krém 12%

Kallos Oxi peroxid krém 12%
Kallos Oxi peroxid krém 12%
professzionális használatra 60 ml
390Ft

Kód: KAL1705 | Több mint 20 db a raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1

Egy professzionális terméket választott

A megrendelés alapján tudomásul veszi, hogy ez a termék kizárólag szakmai használatra szolgál.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 08. 27.
Személyes átvétel
kedd 2019. 08. 27.
Kallos Oxi
professzionális használatra 60 ml | 390Ft

Egy professzionális terméket választott

A megrendelés alapján tudomásul veszi, hogy ez a termék kizárólag szakmai használatra szolgál.

Kallos Oxi termékleírás

A minőségi Kallos Oxi aktiváló emulzió a tartós és féltartós hajfestékekhez nélkülözhetetlen készítmény.

Tulajdonságok:

  • hajszínezés során oxidáló reagensként hat

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el. Előírt arányban keverje össze a hajfestékkel. Kizárólag professzionális használatra.

Kallos a márkáról

Kallos kozmetika | Kallos - megfizethető szépség Magyarországról. A magyar Kallos kozmetika márka kedvező árú és kiváló minőségű, professzionális haj-, arc- és bőrápoló termékeket, valamint dekoratív kozmetikumok széles skáláját kínálja.
A Kallos márkát 1978-ban John Kallos alapította, és a családi vállalkozásban leányai is besegítenek. A márka termékei ma Magyarország mellett számos más országban népszerűek, mégpedig nemcsak megfizethetőségük, hanem kiváló minőségük, valamint a dizájn és a felhasznált alapanyagok tekintetében tanúsított haladó szellemiségük révén is. A Kallos márka a megbízhatóságra, az odaadó ügyfélkezelésre és a piaci igényekre rugalmasan reagáló gazdag kínálatra is alapoz.
A Kallos hajkozmetika számos haj- és fejbőr-problémára kínál megoldást. Termékválasztékát samponok, kondicionálók, maszkok, olajok, illetve öblítésmentes és egyéb hajformázó készítmények széles skálája alkotja. A Kallos termékek használata után a haj puha, fényes, élettelteli és elragadóan kellemes virág- vagy gyümölcsillatú.
A dekoratív kozmetika nagyon széles kínálatát - a körömápoló lakkoktól és olajoktól, a szempilla-spirálokon, ceruzákon és szemhéjfestékeken át, egészen a sminkekig, korrektorokig és arcpirosítókig - a megbízható minőség és a meglepően kedvező árak jellemzik, hasonlóan a Kallos arc- és testápolókhoz. A Kallos a bőr különféle szükségleteihez igazított tusfürdők, regeneráló kézkrémek, hidratáló és tápláló testápolók széles skálájából felépülő termékeit eredeti, kellemes dizájnvilágú csomagolásban kínálja.
A Kallos márkájú termékek széles kínálatából valóban mindenki talál magának valót.