Hugo Boss HUGO ReversedEau de Toilette uraknak

14×
Hugo Boss HUGO Reversed Eau de Toilette uraknak
Hugo Boss HUGO Reversed Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
28 000Ft

Spóroljon 56%
125 ml
12 450Ft

Kód: HUG09847 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 11. 27.
Személyes átvétel
péntek 2020. 11. 27.

Hugo Boss HUGO Reversed parfüm leírása
Összetétel

A Hugo Boss márka Hugo Reversed férfi Eau de Toilette illatával másként látja a világot! Ez a dinamikus parfüm mindig energiát ad önnek az akadályok leküzdéséhez.

  • friss, aromás illat
  • progresszív férfiaknak
  • remek nappali viselet

Az illat összetétele
A fejillatot üdítő calabriai bergamott és zamatos grapefruit adja. Kis idő után rozmaring ágacskák, valamint cirtusos és fás aromákat hordozó Pamplewood molekulák csatlakoznak hozzá. Az alapillatot haiti vetiver uralja, aminek a Hugo Reversed Eau de Toilette rendkívüli férfiasságát és vonzerejét is köszönheti.

Az illat története
A Hugo Reversed a Hugo Boss divatmárka fiatalos vonalát képviseli. Az ugyanezt a nevet viselő illatok is ennek a sorozatnak a merész lelkületét tükrözik, és olyan férfiaknak valók, akik imádják feszegetni a saját határaikat, és akiket semmi sem állíthat meg. Próbálja ki ön is a 2019-ben megjelent, limitált kiadású Hugo Reversed parfüm tiszta energiáját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kalabriai bergamott, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rozmaring, Pamplewood®
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
haiti vetiver
Az illat fajtája
aromás, fás

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss HUGO Reversed14