Hermès Terre d’Hermèsparfüm uraknak

3×
Hermès Terre d’Hermès parfüm uraknak
Hermès Terre d’Hermès parfüm uraknak
Akció
75 ml
24 990Ft

Kód: HER0144 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Hermès Terre d’Hermès parfüm leírása
Összetétel

Tegye a hétköznapokat érzelmekkel telt, felejthetetlen élményekké! Az Hermès Terre d’Hermès elsősorban hangsúlyos, sötéten földes jegyeivel hat viselőjére, de ugyanakkor van benne valami gyengéd és felemelő is. Azokhoz a férfiakhoz illik, akik nem félnek a kivételes pillanatokat keresni a mindennapokban sem. Ez a parfüm olyan ellenállhatatlan légkört teremt viselője körül, amely biztosan senkit nem hagy hidegen a környezetében.

  • fás-fűszeres illat
  • karizmatikus férfiaknak
  • hétköznapokra és különleges alkalmakra is

Az illat összetétele
A kompozíció fejillatában a grapefruit és a narancs zamatos jegyei dominálnak. Ezeket követően a kvarc földes akkordjai kerülnek előtérbe, amelyek lágyan adják át helyüket az alapillat földes-fás jegyeinek.

Az illat története
A Terre d’Hermès parfüm a neves francia divatház, az Hermès alkotóműhelyében született, amely arról híres, hogy a természetes szépségből és a környezet tiszta légköréből meríti ihletét. Az Hermès alkotta minden illatkompozíció természetes, ugyanakkor rendkívül vonzó hatást kelt, már-már az ösztönöket is felébresztve. Ilyen a 2009-ben bemutatott Terre d’Hermès is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kovakő
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, tölgymoha, benzoin
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Hermès a márkáról

p>A Hermès francia márkának rendkívül érdekes a múltja. A 19. század harmincas éveiben, Thierry Hermès által alapított társaság ugyanis eredetileg lónyergeket, lószerszámot és egyéb lovas felszereléseket gyártott. Később azonban más bőrtermékeket (táskákat, öveket, stb.), kabrio tetőket, órákat, selyemsálakat, végül pedig luxus férfi és női kozmetikumokat is kezdett kínálni.
A híres Edmond Roudnitska által alkotott első illatot, az Eau d'Hermést 1951-ben mutatták be. A legnagyobb sikert azonban a Calèche és az Eau d’Hermès érték el, ez utóbbit tartják a francia parfümművészet egyik csúcspontjának. 2004 óta a Hermès alkalmazásában dolgozik Jean-Claude Ellena, „az érzelmek mestere”, a népszerű Un Jardin en Méditerrannée vagy a Jour d'Hermès alkotója.
Aligha meglepő, hogy számos Hermès parfümöt a bőr illata inspirált (egyébként bizonyos flakonokat is bőr díszít). Ezek a parfümök üdék, érzékiek, merészek és rafináltak. Mindegyikük igazi műalkotás, amely pusztán azért jött létre, hogy érzéki örömöket szerezzen. Nem meglepő, hogy számos jelentős díjat nyertek, és olyan hollywoodi sztárok is használják őket, mint például Jessica Alba, Gwyneth Paltrow vagy Sofia Vergara. Eredetiség, harmónia, zsenialitás - ez a Hermès!
A Hermès a parfümökön kívül exkluzív kozmetikai szetteket is készít, melyek borotvahabokat, tusfürdőket, testápolókat és egyéb kiváló minőségű készítményeket tartalmaznak. Ha tehát szerettei közül valakinek valóban rendkívüli ajándékkal kíván örömöt szerezni, ne habozzon!
A Hermès márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretik a bőr illatát, igényesek, nem érik be kevéssel, és nincs problémájuk a luxus megfizetésével.

Értékelés Hermès Terre d’Hermès3