Guerlain Rouge G de Guerlain ElectricFémes hatású rúzs

Guerlain Rouge G de Guerlain Electric Fémes hatású rúzs
Guerlain Rouge G de Guerlain Electric Fémes hatású rúzs
árnyalat 092 3,5 g

Kód: GUR11143 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Guerlain Rouge G de Guerlain Electric termékleírás
Tulajdonságok

Legyen egy igazi gyöngyszeme a rúzsok között. A fémes hatású Guerlain Rouge G de Guerlain Electric rúzs fényvisszaverő ezüst mikrokristályokat tartalmaz, ráadásul még hialuronsav illetve mangóvaj ápoló összetevő is van benne. Ennek köszönhetően napközben táplálja az ajkakat, így csodálatosan teltté és kisimulttá teszi azokat.

Mindezeken felül a Rouge G kollekció, vagyis az Electric, Matte és Satin sorozat rúzsának bármelyik árnyalatát a Guerlain Rouge G számtalan stílusos tokjának valamelyikével kombinálhatja. Csak ki kell választania.

Tulajdonságai:

  • hosszantartó intenzív színárnyalatot ad az ajkaknak
  • ezüst mikrokristályoknak köszönhetően fémes hatást hoz létre az ajkakon
  • táplálja és csábítóan selymessé teszi az ajkak finom bőrét
  • vanília, citrus és tonkabab illattal illatosítja gyengéden az ajkakat
  • az eredeti Rouge G De Guerlain tokokkal tetszőlegesen kombinálható

Összetétele:

  • hialuronsav - fokozza az ajkak teltségét
  • guggul gyanta – segít kisimítani az ajkakat
  • jojoba észterek - szép lágy ajkakat eredményeznek
  • mangóvaj - egész nap táplálja az ajkak bőrét
  • ezüst mikrokristályok - visszaverik a fényt

Alkalmazása:
Hordja fel a rúzst egyenletesen az ajkaira. Precízebb sminkeléshez ecsetet is használhat.

Tulajdonságok

Ingredienti attivi
hialuronsav
Hatás
metálos

Guerlain a márkáról

A francia Guerlain a világ egyik legrégibb és leghíresebb parfümháza, és már csaknem kétszáz éve a szépség és a kreativitás a lételeme. A márkát 1828-ban alapították, és azóta is büszke arra, hogy valamennyi termékét kizárólag Franciaországban, ott is csak két helyen gyártja. A Guerlain sminkek és a prémium minőségű kozmetikumok Chartres történelmi városában, míg a tökéletes illatok Orphin-ben készülnek. Nem csupán a hagyományok, de a művészi know-how és a kidolgozott technológiák is ehhez a két helyhez kötik a vállalatot.

A történet Pierre-François P. Guerlain vegyésszel és újítóval kezdődött. Ő volt az, aki életet lehelt a márkába és minden tehetségét belefektette. Hamar kegyeibe fogadta a párizsi főnemesség, és nevét a 19. század közepén minden divatkörben ismerték. A Guerlain parfüm fogalommá és legendává vált, és ma is ugyanúgy ragyog az illatvilágban, mint közel 200 évvel ezelőtt. A Guerlain kozmetikumok is sok pompás dolgot rejtenek, melyek közül a Guerlain Météorites arcszínező gyöngyök az Ön kozmetikai felszerelésének is valódi kincseivé válnak majd.

Értékelés Guerlain Rouge G de Guerlain Electric

tracking pixel