GUERLAINChamps-Élysées Eau de Parfum hölgyeknek

5×
GUERLAIN Champs-Élysées Eau de Parfum hölgyeknek
GUERLAIN Champs-Élysées Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
46 100Ft

Spóroljon 43%
75 ml
26 260Ft

35 013,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR0045 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy mini parfümöket tartalmazó Discovery Boxot a kosarában ingyen, ha 13 800 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 19.

Leírás GUERLAIN Champs-Élysées
Összetétel

A női Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum tisztelgés Párizs és a híres Champs-Élysées sugárút előtt, ahol a 68-as szám alatt a Guerlain márka zászlóshajója is megtalálható. A vidám, virágos illatot a virágzó mimóza ihlette.

  • gyümölcsös-virágos illat
  • a párizsi Champs-Élysées sugárút előtti tisztelgésként született
  • mindennapos viseletre ideális

Az illat összetétele
Először a zamatos fekete ribizli kezd illatozni, amely tökéletes összhangot alkot a mandulafa virágaival. Utánuk a rózsa, a mimóza és az orgona kerülnek előtérbe. Az alapillatban a hibiszkusz érzéki illata a mandula melengető fájával elegyedik.

Az illat története
A Guerlain Champs-Élysées illata elismeréssel adózik a fény városa (ahogy Párizst nevezik) és a híres Champs-Élysées sugárút előtt, ahol az exkluzív parfümház székhelye található. Az Eau de Parfum üvegcséje csinos női domborulatokat idéz. A háromszögletű forma ugyanakkor az élet háromszögét, valamint a világ legszebb utcája – a Louvre piramisától a Diadalívig nyúló Champs-Élysées – látképét is jelképezi.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, mandula virága, rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
mimóza
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
hibiszkusz mag
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Champs-Élysées5