GUERLAIN Chamade Eau de Toilette hölgyeknek

GUERLAIN Chamade Eau de Toilette hölgyeknek
GUERLAIN Chamade Eau de Toilette hölgyeknek
75 ml
22 890Ft

30 520,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR14160 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás GUERLAIN Chamade
Összetétel

Gyümölcsös, virágos és keleties. Dinamikus, energikus, ugyanakkor csábító is. Ilyen a Guerlain Chamade Eau de Toilette, amelynek illatkompozíciója virágok ezreit vonultatja fel. Azoknak a romantikus és merész hölgyeknek alkották meg, akik magabiztosan követik a szívük hívását.

  • gyümölcsös-virágos, keleties illat 
  • a Guerlain Patrimoine kollekció része 
  • az első illat a fekete ribizli virágaival

Az illat összetétele
Az egyedülálló illat kompozíciójában a fekete ribizli bimbóinak zöld és gyümölcsös jegyei játsszák a főszerepet, üdeségüket pedig a jácint harmonikus illata fokozza tovább. Az alapillatban jázmint, ínyenc vaníliát és melengető szantálfát érezhet.

Az illat története
A Chamade Eau de Toilette a Guerlain Patrimoine kollekció egyik tagja – egy olyan egyedülálló parfümgyűjteményé, amelyet a Guerlain a jövő nemzedékek számára is szeretne megőrizni. A kollekció már több, mint száz éve alakul, így alkotásában tapasztalt parfümőrök 5 generációja vett már részt. A Chamade illatkompozíciójában a világon először használták a fekete ribizli bimbóit. Üvegcséjét pedig a 69 méh alkotta ikonikus minta díszíti, amely a Guerlain parfümház kézjegye.

Összetétel

összetétel
jázmin, vanília, ribizli rügyek, jácint, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, gyümölcsös, virágos

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Chamade