Gucci Premièreeau de parfum hölgyeknek

15×
Gucci Première eau de parfum hölgyeknek
Gucci Première eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
19500Ft

Kód: GUC0205 | Raktáron
1

Kosárba téve

Gucci Première eau de parfum hölgyeknek 75 ml
| 1 db | 19500Ft
Ajándék az Ön számára
Használja a 15hu kódot a 15%-os kedvezményhez a teljes parfüm kínálatra. A kedvezmény nem érvényes a különleges ajánlattal rendelkező vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 11. 15.
Személyes átvétel
péntek 2019. 11. 15.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Gucci Première parfüm leírása
Összetétel

A Gucci Premiere egy luxus Eau de Parfum, mely a Gucci divatház után kapta nevét. Ezt a rendkívül tekintélyes ruhakollekciót 2010-ben mutatták be a világnak, és azonnal csodálattal adóztak neki. A Premiere parfüm ennek az öltözködési stílusnak az illatkiegészítőjeként született. Kis mennyiségű fás jeggyel kevert pompás, virágos színezetűre hangolt, rendkívül nőies parfüm.

Az egzotikus fák és a bőr csábító jegyei alkotta alapból kiemelkedő bódító virágok harmonikus kapcsolata egyetlen férfiban sem hagy kétséget a felől, hogy ön érzéki, nemes és érdekes egyéniség.

Az első pillanatban a bergamott jellegzetes frissességét érzékeli, amelynek intenzitását a törékeny narancsvirág mérsékli. A kezdeti frissességet a fehér virágok tisztaságának ölelésébe ágyazott pézsma krémes jegyei által kiváltott fényűzés váltja fel. A végére a selymesen sima bőr és a fa akkordjainak kivonata teszi fel az érzékiséget és mágikus vonzerőt fokozó pontot.

Összetétel

Fej
bergamott, narancsfa virága
Szív
pézsma, virágos tónusok
Alap
bőr, fa
Az illat fajtája
fás, virágos

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Première

4.0
7
4
2
2
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás