Gucci Intense OudEau de Parfum unisex

1×
Gucci Intense Oud Eau de Parfum unisex
Gucci Intense Oud Eau de Parfum unisex
90 ml

Kód: GUC1893 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Írja be a black25 kódot a kosarában, és ünnepelje a Black Friday-t 25% kedvezménnyel a kiválasztott márkákra! A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.

Gucci Intense Oud parfüm leírása
Összetétel

Ha egy nagy adag luxusra és egy csipetnyi pompára vágyna, az uniszex Gucci Intense Oud eau de parfum tökéletesen kielégíti az elvárásait. A parfüm összetett aromája minden elegáns nő és férfi tökéletes kiegészítője. Adja át magát a vonzó illatkompozíciónak, amelybe azonnal beleszeret, ha megérzi!

  • intenzív, keleties illat
  • kifinomult ízlésű nőknek és férfiaknak
  • elsősorban hűvösebb időben és estére ajánljuk

Az illat összetétele:
Az Intense Oud tökéletesen egyesíti magában a rendkívül érzéki és csábító alkotóelemeket. A bőrös akkordok finoman fonódnak össze a melengető fafélékkel, a borostyánnal és a különböző tömjénekkel. A teljes kompozíciót átjárják a parfümök kedvelt és drága alkotóeleme, az agarfa („oud”) jellegzetes jegyei.

Összetétel

összetétel
agarfa, bőr, fás tónusok, borostyán, tömjén
Az illat fajtája
orientális

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Intense Oud1