GrèsCabochard Eau de Toilette hölgyeknek

9×
Grès Cabochard Eau de Toilette hölgyeknek
Grès Cabochard Eau de Toilette hölgyeknek
30 ml
4 590Ft

Raktáron | 15 300,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GRE0956
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

A Cabochard jelentése makacs. A szabad szellemű, céltudatos nőknek készült a Grès Cabochard Eau de Toilette hölgyeknek. Azoknak akik nem ijednek meg a kihívásoktól. Virágos, mégis jellegzetes chypre tónusainak köszönhetően. Ideális választás a hidegebb időjáráshoz.

  • magabiztos nőknek
  • melengető illat
  • bőrös illat

Illat összetétele
Kellemes zöld, gyümölcsös tónusokkal lep meg az illat már az első pillanatban. A frissítő citrusok, teával és zsályával keverednek az illat fejében. Szívében a romantikus rózsa, ylang-ylang, és a gyengéd jázmin virágos tónusai bontakoznak ki az orrisz gyökérrel és szegfűvel együtt. Alapja inkább bőrös, csábító pacsulival, szantálfával és a karakterisztikus dohánnyal.

Illat története
Madame Gres álmodta meg az illatot, amelyet Bernard Chant alkotott. Az Indiában töltött napokra emlékeztette őt. Séták a hosszú, üres strandokon, a reggeli levegő frissessége, szantálfa melege és a tengeri szellő lágy simogatása. Az 1959-ben megjelent illat igazán melengető, remek választás télen és ősszel is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fűszer, zsálya, zöld tónusok, citrusok, gyümölcsös tónusok, tea
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
orrisz gyökér, jázmin, rózsa, ylang-ylang, szegfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, bőr, pacsuli, vetiverfű, moha, kókusz, szantálfa, borostyán, dohány
Az illat fajtája
bőrös

A Grès márka az eleganciát, a nőiességet és az időtlenséget testesíti meg. Neves ruhadarabjai egyet jelentenek az haute couture-rel, és olyan hírességek viselték őket, mint Marlene Dietrich, Greta Garbo vagy Jacqueline Kennedy.

A márka születését a Madame Grès néven ismertté vált Germaine Émilie Krebs-nek köszönhetjük, aki már a 30-as években is divattal foglalkozott és 1942-ben megnyitotta a Grès divatházat. A márkanév a Madame férje keresztnevének anagrammája: Serge Czerefkov orosz festőművész volt.

Az első Grès illat 1958-ban látott napvilágot, mégpedig a bőrös Grès Cabochard. Egy indiai út ihlette, ahonnan Madame Grès nem sokkal korábban tért haza. Az ikonikus parfüm ma is kapható, és még mindig nagy népszerűségnek örvend. Hasonlóan kedvelt az ananászos, szantálos és pacsulis jegyeket felvonultató Grès Madame Grès Eau de Parfum vagy a virágos Grès Cabotine de Grès, amelyben a tubarózsa, a jácint és a szegfű illata bújik meg.