Givenchy

eau de toilette uraknak 100 ml

9×
Givenchy Pí eau de toilette uraknak 100 ml
Givenchy Pí eau de toilette uraknak 100 ml
Akció
31,700Ft

Spóroljon 48%
100 ml
16,390Ft

Kód: GIV0125 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
Fri 2019-8-23
Személyes átvétel
Fri 2019-8-23
Givenchy
100 ml | 16,390Ft

Givenchy Pí parfüm leírása

A Givenchy Pi egy friss férfi illat, amely 1998 óta kapható. Merítsen erőt a természetből! Legyen merész és modern férfi, aki méltó környezete csodálatára! Lépjen be a nemes fák és egzotikus virágok mámorító illatának világába! Lépjen a Givenchy Pi Eau de Toilette frissességének zuhataga alá!

A gyógynövények és a mandula férfias eszenciái, valamint az édes és frissítő mandarin kombinációja minden férfinak megadja a saját célt követő erő és elszántság érzését. A kifejező fás jegyek, melyek az illat alapjában bontakoznak ki, hosszú időn át felvidítják érzékeit.

Szabaduljon meg gátlásaitól, és szeresse meg a férfiasság illatát! A francia Givenchy márka parfümjei, melyek luxus design üvegcséikkel és szokatlan, rendkívül jellegzetes illataikkal örvendeztetik meg, a múltszázad derekán váltak világhírűvé. Váljon igazi férfivá az intenzív és elképesztő Givenchy Pí illattal!  

Összetétel

Fej
bazsalikom, mandarin, rozmaring, tárkony
Szív
ánizs, gyöngyvirág, keserűnarancs
Alap
benzoin, cédrus, mandula, tonkabab, vanília
Az illat fajtája
fás, orientális

Givenchy a márkáról

Givenchy parfümök| A Givenchy márka 1952 - ben keletkezett Franciaországban. A Givenchy márkát - Magyarországon nem túl ismert - egy francia arisztokrata Hubert de Givenchy alapította, aki már fiatal korától arról álmodozott, hogy felépít egy hatalmas divat márkát. A fiatal Givenchy a szakmát a Dior, Piqueta és más márkáknál sajátította el, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett. Givenchy álma 1952. február 2. - án vált valóra, és nemsokára rá már egyike volt azoknak, akik Audrey Hepburn - t vagy az ismert Guiness és Kennedy családot öltöztette, ami az 50. és 60. - as években nem volt semmi. Innentől kezdve az elismertek közé tartozik a divat világában, valamint a parfümök világában is. Kiemelhetjük a "téli" Givenchy Amarige női illatot. Nagyon sokszor feltűnő, bátor illatokról van szó a legmagasabb rétegekből.

Értékelés Givenchy Pí

Új értékelés hozzáadása

5.0
9 értékelés
7
1
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás