Givenchy Gentleman

eau de parfum uraknak 100 ml

2×
Givenchy Gentleman eau de parfum uraknak 100 ml
Givenchy Gentleman eau de parfum uraknak 100 ml
35 400Ft

Spóroljon 23%
100 ml
27 270Ft

Kód: GIV05606 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 08. 27.
Személyes átvétel
kedd 2019. 08. 27.
Givenchy Gentleman
100 ml | 27 270Ft

Givenchy Gentleman parfüm leírása

A Givenchy Gentleman Eau de Parfum vibráló és karakteres illat olyan férfiak számára, akik kedvesen és elegánsan táncoltatják meg a mai világ kelepcéit.

  • keleties árnyalatú virágos-fás illat
  • megrendíthetetlenül sármos modern férfiaknak
  • olyan illat, mely elsősorban az éjszakában kíséri önt

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum először a fekete bors és aromás levendula pezsgő akkordjaiban tárja fel érzékiségét. Kontrasztos virágos szíve az íriszgyökér játszotta szólótól lüktet. Melengető tolu balzsam teszi teljessé. Alapillata fekete vanília és fás pacsuli jegyeit hordozza. A Givenchy Gentleman ritmusos kompozíciója teljesen elragadó.

Összetétel

Fej
fekete bors, levendula
Szív
orrisz gyökér, tolu balzsam
Alap
fekete vanília, pacsuli
Az illat fajtája
fás, orientális, virágos

Givenchy a márkáról

Givenchy parfümök| A Givenchy márka 1952 - ben keletkezett Franciaországban. A Givenchy márkát - Magyarországon nem túl ismert - egy francia arisztokrata Hubert de Givenchy alapította, aki már fiatal korától arról álmodozott, hogy felépít egy hatalmas divat márkát. A fiatal Givenchy a szakmát a Dior, Piqueta és más márkáknál sajátította el, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett. Givenchy álma 1952. február 2. - án vált valóra, és nemsokára rá már egyike volt azoknak, akik Audrey Hepburn - t vagy az ismert Guiness és Kennedy családot öltöztette, ami az 50. és 60. - as években nem volt semmi. Innentől kezdve az elismertek közé tartozik a divat világában, valamint a parfümök világában is. Kiemelhetjük a "téli" Givenchy Amarige női illatot. Nagyon sokszor feltűnő, bátor illatokról van szó a legmagasabb rétegekből.

Értékelés Givenchy Gentleman

Új értékelés hozzáadása

4.0
2 értékelés
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás