Givenchy Gentlemaneau de parfum uraknak

3×
Givenchy Gentleman eau de parfum uraknak
Givenchy Gentleman eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
25500Ft

Spóroljon 26%
50 ml
18960Ft

Kód: GIV05607 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 01. 22.
Személyes átvétel
szerda 2020. 01. 22.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Givenchy Gentleman parfüm leírása
Összetétel

A Givenchy Gentleman Eau de Parfum vibráló és karakteres illat olyan férfiak számára, akik kedvesen és elegánsan táncoltatják meg a mai világ kelepcéit.

  • keleties árnyalatú virágos-fás illat
  • megrendíthetetlenül sármos modern férfiaknak
  • olyan illat, mely elsősorban az éjszakában kíséri önt

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum először a fekete bors és aromás levendula pezsgő akkordjaiban tárja fel érzékiségét. Kontrasztos virágos szíve az íriszgyökér játszotta szólótól lüktet. Melengető tolu balzsam teszi teljessé. Alapillata fekete vanília és fás pacsuli jegyeit hordozza. A Givenchy Gentleman ritmusos kompozíciója teljesen elragadó.

Összetétel

Fej
fekete bors, levendula
Szív
tolu balzsam, orrisz gyökér
Alap
pacsuli, fekete vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos, fás

Givenchy a márkáról

A Givenchy márka a francia elegancia és az amerikai vonzerő egyvelege. Az 1952-ben született márka alapítója, Hubert de Givenchy nevét viseli. A mindig is saját divatmárkáról álmodó francia arisztokrata karrierje a Dior és a Piguet divatházaknál kezdődött.

Givenchy álma hamar valóra vált és azzal büszkélkedhetett, hogy ő öltöztette a Guinness és a Kennedy családot, valamint Audrey Hepburn-t is. A legeslegelső Givenchy parfümöt is a híres színésznő ihlette, aki egyben a márka legismertebb vásárlója is volt. Ma a márka mögött több mint 60 sikeres év áll, úgy a divat, mint az illatok és kozmetikumok világában.

A női Givenchy illatok, mint például a legendás Givenchy Very Irrésistible, egy csipetnyi szemtelenséggel egyesítik a stílusos eleganciát. A férfi illatok viszont a modern gentleman lelkületét testesítik meg, és ez az azonos nevű Givenchy borotválkozás utáni arcvízben is megjelenik. Ikonikusnak számítanak a Givenchy sminkek és a Givenchy arcápolók is.

Értékelés Givenchy Gentleman