Givenchy Ange ou Démon

eau de parfum hölgyeknek 100 ml

23×
Givenchy Ange ou Démon eau de parfum hölgyeknek 100 ml
Givenchy Ange ou Démon eau de parfum hölgyeknek 100 ml
44 100Ft

Spóroljon 50%
100 ml
22 020Ft

Kód: GIV0002 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 08. 26.
Személyes átvétel
szombat 2019. 08. 24.
Givenchy Ange ou Démon
100 ml | 22 020Ft

Givenchy Ange ou Démon parfüm leírása

A Givenchy Ange ou Demon érzéki, démoni és elbűvölő illat. A minden nőben ott rejtőző végtelen ellentmondások világát tárja fel. Az Ange ou Demon Eau de Parfum tökéletesen testesíti meg a tisztaságot, eleganciát, inspirációt és a játékos lelket.

A fejillatban zamatos mandarin, aromás sáfrányt és bódító kakukkfű jegyek ragadnak magukkal. A varázslatosan finom szívillatban diszkréten rejtőzik a liliom, a csábító orchidea és az ylang-ylang legtisztább eszenciája. Az elragadó aromát kifinomultan zárja le a kellemesen édes vanília.

A Givenchy márkának ez hipnotikus különleges illata, amely 2006 óta kapható, minden helyzetben remek társa lesz! Bízhat benne, hogy a Givenchy Ange ou Demon illata önt és környezetét is meghódítja!  

Összetétel

Fej
kakukkfű, mandarin, sáfrány
Szív
liliom, orchidea, ylang-ylang
Alap
brazil rózsafa, tonkabab, tölgymoha, vanília
Az illat fajtája
virágos

Givenchy a márkáról

Givenchy parfümök| A Givenchy márka 1952 - ben keletkezett Franciaországban. A Givenchy márkát - Magyarországon nem túl ismert - egy francia arisztokrata Hubert de Givenchy alapította, aki már fiatal korától arról álmodozott, hogy felépít egy hatalmas divat márkát. A fiatal Givenchy a szakmát a Dior, Piqueta és más márkáknál sajátította el, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett. Givenchy álma 1952. február 2. - án vált valóra, és nemsokára rá már egyike volt azoknak, akik Audrey Hepburn - t vagy az ismert Guiness és Kennedy családot öltöztette, ami az 50. és 60. - as években nem volt semmi. Innentől kezdve az elismertek közé tartozik a divat világában, valamint a parfümök világában is. Kiemelhetjük a "téli" Givenchy Amarige női illatot. Nagyon sokszor feltűnő, bátor illatokról van szó a legmagasabb rétegekből.

Értékelés Givenchy Ange ou Démon

Új értékelés hozzáadása

5.0
23 értékelés
20
1
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás