Eucerin pH5gyengéd tisztítófolyadék száraz és érzékeny bőrre

Eucerin pH5 gyengéd tisztítófolyadék száraz és érzékeny bőrre
Eucerin pH5 gyengéd tisztítófolyadék száraz és érzékeny bőrre
400 ml

Kód: EUC03550 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Eucerin pH5 termékleírás
Tulajdonságok

Fedezze fel az új módját annak, hogy hogyan tisztítsa érzékeny bőrét a teljes testfelületen kellemetlen kiszáradás és víz nélkül. Az Eucerin pH5 gyengéd tisztítófolyadék száraz és érzékeny bőrre, mely felületaktív anyagokkal gyengéden lemossa a szennyeződéseket anélkül, hogy érzékeny bőr esetén előforduló, kellemetlen érzést keltene.

Erőssé válik a bőr természetes védőfunkciója, így jobban ellenáll a különféle külső hatásoknak. Ráadásul a gyengéd folyadék az elvégzett vizsgálatok bizonysága szerint még a gyermekek érzékeny bőrére is alkalmazható. A testen utána maradó finom illat pedig kellemes ráadás.

Tulajdonságai:

  • víz használata nélkül gyengéden tisztítja a bőrt
  • pH-értéke ideálisan erősíti a bőr természetes védekezőképességét
  • megakadályozza a bőr kiszáradását
  • rugalmas és táplált bőrt eredményez
  • mindennapos használatra is alkalmas
  • finom illattal

Összetétele:

  • citrát puffer – biztosítja a bőr optimális pH-értékét
  • felületaktív anyagok – gyengéden tisztítják az érzékeny és száraz bőrt
  • szappanmentes – nem szárítja ki a bőrt

Alkalmazása:
Masszírozza a fluidot a bőrre, hogy tisztítóhab képződjön. Tusoláskor vagy fürdéskor használja.

Notino tippje:
Száraz és érzékeny bőr esetén a legjobb eredmény eléréséhez az Eucerin pH5 termékcsalád további termékeivel együtt ideális használni.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Bőrtípus
érzékeny

Eucerin a márkáról

Az Eucerin dermokozmetika a szakterületének egyik világszínvonalon is kiemelkedő márkája. Készítményeinek kutatását és fejlesztését a legújabb tudományos ismeretekre alapozza, és szorosan együttműködik a bőrgyógyászattal. Ennek köszönhetően olyan gyógyászatba átnyúló termékeket kínál, melyek a modern elvárásoknak és a legmagasabb bőrgyógyászati normáknak is megfelelnek, valamint igazodnak a különböző arcbőr- és bőrtípusok szükségleteihez.

Az Eucerin kozmetikai márka már több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. Ez alatt az idő alatt megtanulta a lehető legteljesebben megérteni a bőr működését. Az ikonikus Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs először 1925-ben jelent meg a piacon, és sikere azóta is töretlen. Vízmentessége és univerzális alkalmazása csupán kettő a sok előnye közül. Az Eucerin Hyaluron Filler kollekció termékei ugyanakkor a világon az első olyan kozmetikai ápolók, melyeknél bizonyításra került, hogy növelik a hialuronsavval végzett esztétikai beavatkozások hatását.

Akár az Eucerin ápolókrémet, speciális napápolót vagy a kímélő Eucerin sampont választja magának, az tükrözni fogja a márka világosan megfogalmazott célját, hogy az egészséges és szép bőr érdekében mindig a legjobb megoldást biztosítsa.

Értékelés Eucerin pH5