Estée Lauder Modern Muse Eau de Parfum hölgyeknek

10×
Estée Lauder Modern Muse Eau de Parfum hölgyeknek
Estée Lauder Modern Muse Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 400Ft

Spóroljon 18%
100 ml
31 290Ft

31 290,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: EST0992 | Raktáron
1
Vésessen lézerrel egy rövid szöveget termékére, és így egy egyedi ajándékot kap.
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 08. 07.

Leírás Estée Lauder Modern Muse
Összetétel

Fedje fel az Önben lakozó női öntudatot, függetlenséget, erőt és bájt. Nem kell hozzá más, csak a női Estée Lauder Modern Muse Eau de Parfum, amiben mindez benne van. Illatkompozíciója hatásosan elegyíti a virágok és a fák szembeötlő különbözőségét. Amint találkozik a bőrével, mindenkit megérint, aki csak megjelenik a közelében.

  • üde, virágos-fás illat
  • magabiztosság érzésével ruházza fel a viselőjét
  • mindennapos viseletre

Az illat összetétele
Ebben a szokatlan illatkompozícióban először a mandarin friss és zamatos illata jelenik meg, amit a mámorító jázmin, lonc és liliom alkotta, pezsgő, virágos illatjegyek követnek. Lecsendesülése során az érzéki fás jegyek, pézsma, pacsuli és ámbra kontrasztos egysége bontakozik ki.

Az illat története
Az Estée Lauder Modern Muse parfüm ihletéséül a modern nők dinamizmussal és kontrasztokkal teli életstílusa szolgált. A parfüm arca az elbűvölő modell, Arizona Muse.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
valódi jázmin (arab), lonc, tubarózsa, liliom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, borostyán, pacsuli, pézsma
Az illat fajtája
virágos, fás

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Modern Muse10