Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh termékleírás
Tulajdonságok

Az Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh folyékony alapozó „natúr“ sminkhatást képezve tökéletesen összeolvad az arcbőrrel és közben védi az arcot a nap sugaraitól.

Tulajdonságok:

  • elfedi a bőrhibákat és természetes benyomást kelt
  • maszkhatás nélkül egyenlíti ki az arcbőr színtónusait
  • védi az arcbőrt a káros hatások miatti korai öregedéstől
  • 24 órás ápolt és üde megjelenést biztosít
  • tartósan hidratálja, antioxidáns tartalmának köszönhetően védi az arcbőrt
  • SPF 30 UV-sugárzás elleni védelmet nyújt
  • állaga rendkívül könnyű, folyékony

Összetétel:

  • olaj összetevőket nem tartalmaz
  • parfümmentes

Alkalmazása:
Használat előtt jól rázza fel. Nyissa ki, szorítsa rá az ujját az üvegcse nyílására, fordítsa fejjel lefelé, majd vissza. Ez az alapozó mennyiség a teljes arcfelület könnyű illetve közepes fedésére elegendő. Amennyiben erősebb fedést szeretne, ismételje meg a műveletet.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Alacsony, Közepes
Nap elleni védelem
SPF

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh

tracking pixel