Estée LauderBronze Goddess highlighter

Estée Lauder Bronze Goddess highlighter
Estée Lauder Bronze Goddess highlighter
árnyalat Heat Wave 9 g

Kód: EST10999 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Estée Lauder Bronze Goddess
Tulajdonságok

Élvezze a végtelen nyarat. Az Estée Lauder Bronze Goddess highlighter gondoskodik arról, hogy arca mindig napcsókolta megjelenésű legyen. Könnyen elkenhető, gyönyörűen világosítja az arcbőrt és egészséges megjelenést biztosít.

Tulajdonságai:

  • gyönyörűen élénkíti az arcbőrt
  • hangsúlyossá teszi az arc kiválasztott területeit
  • könnyen felvihető
  • tükrös kivitelben

Alkalmazása:
Vigye fel az Estée Lauder Bronze Goddess highlightert arcára a hangsúlyozni szánt területekre.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Bronze Goddess