Escada Celebrate Lifeeau de parfum hölgyeknek

Escada Celebrate Life eau de parfum hölgyeknek
Escada Celebrate Life eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
15 500Ft

Spóroljon 55%
30 ml
6 930Ft

Kód: ESC01500 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Escada Celebrate Life parfüm leírása
Összetétel

Az Escada Celebrate Life női Eau de Parfum mosolyt varázsol az arcára. Arra emlékezteti, hogy a boldogság apróságokon és váratlan örömteli pillanatokon nyugszik.

  • édes gyümölcsös-virágos illat
  • optimista nőnek
  • ideális nappali viselet

Az illat összetétele
Először a finom körte, licsi és zamatos keserű narancs gyümölcsös kombinációjával kápráztatja el. Pár pillanat után csatlakoznak hozzá az ámbrával csábítóan aláfestett rózsaszirmok és narancsvirág alkotta szív elegáns akkordjai. Az illatkompozíció alapját a vanília, ambroxán és pézsma édesen keleties kombinációja adja.

Az illat története
Tapasztalja meg a színtiszta örömöt az Escada Celebrate Life illatával! A 2017 évi népszerű Celebrate N.O.W. Eau de Parfum és ezen 2018 évi rendkívül nőies és optimista parfüm kapcsolata az összetételben és az üvegcse kivitelében is észrevehető.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, körte, keserű narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, borostyán, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, vanília, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Escada a márkáról

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

Értékelés Escada Celebrate Life