Escada Celebrate Lifeeau de parfum hölgyeknek

1×
Escada Celebrate Life eau de parfum hölgyeknek
Escada Celebrate Life eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
22500Ft

Spóroljon 55%
50 ml
10210Ft

Kód: ESC01501 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 02. 24.
Személyes átvétel
szombat 2020. 02. 22.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Escada Celebrate Life parfüm leírása
Összetétel

Az Escada Celebrate Life női Eau de Parfum mosolyt varázsol az arcára. Arra emlékezteti, hogy a boldogság apróságokon és váratlan örömteli pillanatokon nyugszik.

  • édes gyümölcsös-virágos illat
  • optimista nőnek
  • ideális nappali viselet

Az illat összetétele
Először a finom körte, licsi és zamatos keserű narancs gyümölcsös kombinációjával kápráztatja el. Pár pillanat után csatlakoznak hozzá az ámbrával csábítóan aláfestett rózsaszirmok és narancsvirág alkotta szív elegáns akkordjai. Az illatkompozíció alapját a vanília, ambroxán és pézsma édesen keleties kombinációja adja.

Az illat története
Tapasztalja meg a színtiszta örömöt az Escada Celebrate Life illatával! A 2017 évi népszerű Celebrate N.O.W. Eau de Parfum és ezen 2018 évi rendkívül nőies és optimista parfüm kapcsolata az összetételben és az üvegcse kivitelében is észrevehető.

Összetétel

Fej
licsi, körte, keserű narancs
Szív
rózsa, borostyán, narancsfa virág
Alap
ambroxan, vanília, pézsma
Az illat fajtája
virágos, gyümölcsös

Escada Celebrate Life vonatkozásában írtuk
Cikkek

Escada a márkáról

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

Értékelés Escada Celebrate Life